Τελευταια Νεα

17 Μαρ 2019

Ισόπαλο το ντέρμπι... ΑΕΜ - Όμηρος 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι στο Μεσολόγγι ανάμεσα στην τοπική ΑΕΜ και τον Όμηρο Νεοχωρίου.
Οι "πασινοι" του Νεοχωρίου προηγήθηκαν στο 32' με κεφαλιά του Νάκου. Ο Ομηρος από το 52' αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Νάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Στο 65' η ΑΕΜ κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Τσιούνης με τον Δουλιώτη να μπλοκάρει.
Η ΑΕΜ στο 73' κέρδισε νέο πέναλτι με τον τσιούνη αυτή τη φορά να ευστοχεί και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
7΄σουτ του Βασιλάρη, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
8΄σέντρα από δεξιά του Μιχαηλίδη, κεφαλιά του Γκάτση στο δεύτερο δοκάρι άουτ.
11΄σέντρα από δεξιά του Λίτσου στο δεύτερο δοκάρι για τον Τσιούνη, αυτός θα πάρει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει παράλληλα με την γραμμή του τέρματος.
13΄εκτελεση κόρνερ του Βασιλάρη, με τη μπάλα να περνάει παράλληλα μέσα από την μικρή περιοχή και να καταλήγει άουτ.
20΄σουτ του Πιστιόλη, με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και τον Δουλιώτη να μαζεύει.
23΄σέντρα στην περιοχή του Λίτσου, κεφαλιά Τσιούνη άουτ.
26΄εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη στην περιοχή, γυριστή κεφαλιά του Νάκου, με υπερένταση σε κόρνερ ο Καραγκούνης.
27΄εκτελεση φάουλ του Νάκου στο πρώτο δοκάρι, κεφαλιά του Γκάτση άουτ. Πολύ καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
29΄ εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Κοντογιάννη, θα βγει και θα μαζέψει σταθερά ο Δουλιώτης.
32΄ΓΚΟΟΛ, σουτ από αριστερά του Βασιλάρη με τον Καραγκούνη να αποκρούει εντυπωσιακά, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνουν, με τον Νάκο μέσα από την μικρή περιοχή να κάνει το 0-1.
36΄σουτ Βασιλάρη, μπλοκάρει ο Καραγκούνης.
40΄κλέψιμο του Καβαλλάρη και μπαλιά στον κενό χώρο για τον Τσιούνη, πλασέ του τελευταίου με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Δουλιώτη. Τ
43΄σέντρα του Κοντογιάννη, με τον Νάκο στην προσπάθεια του να απομακρύνει να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι η οποία θα περάσει ελάχιστα από το κάθετο δοκάρι σε κόρνερ.
48΄σουτ του Βασιλογιάννη, θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.
53΄δευτερη κίτρινη κόκκινη για τον Νάκο για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, με τον Όμηρο να μένει με 10 παίκτες για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
57΄σουτ από πλάγια θέση του Κοκώνη άουτ.
59΄πασα του Μιχαηλίδη για τον Γκάτση, σουτ του τελευταίου από πλάγια και δεξιά μέσα από την μεγάλη περιοχή, ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Μεγάλη ευκαιρία για τον Όμηρο να πάρει αέρα δυο τερμάτων.
61΄σουτ του Βασιλάρη, θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Καραγκούνης.
63΄σουτ του Μιχαηλίδη, πολύ άουτ.
65΄ μαρκάρισμα του Πιστιόλη στην περιοχή, με τον κ. Λιόνα να υποδεικνύει το πέναλτι μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Κακή εκτέλεση από τον Τσιούνη με τον Δουλιώτη να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.
71΄σουτ του Τσιούνη, μαζεύει ο Δουλιώτης.
72΄πτώση του Τσιούνη σε μαρκάρισμα του Κολοβάκη στην περιοχή, με τον κ. Λιόνα να υποδεικνύει το πέναλτι, μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των φιλοξενούμενων.
73΄ΓΚΟΟΛ, και την δεύτερη εκτέλεση θα την αναλάβει ο Τσιούνης και παρά την προσπάθεια του Δουλιώτη που θα μαντέψει σωστά τη γωνία θα ισοφαρίσει σε 1-1.
77΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη από καλή θέση, θα πέσει και θα μπλοκάρει εντυπωσιακά στη γωνία του ο Δουλιώτης.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Κολοσιώνης και Σούζας.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης (68΄Ντζιμάνης), Παπανικολάου (83΄λ.τ Στεργίου) , Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Καβαλλάρης, Τζαμαλής (46΄Βασιλογιάννης).
ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Γιώργος Ζήκος) Δουλιώτης, Καβαλιέρης (90΄Βαλτογιάννης), Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης, Βασιλάρης (80΄Γκασούκας), Τσιμπιτσης, Νάκος, Γκάτσης, Μιχαηλίδης (78΄Θεοδωρίδης).
aitosports.gr

« PREV
NEXT »

7 σχόλια

  1. ΠΟΛΥ ΕΧΘΡΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΟΝΑ.ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ....ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΠΙΟΙ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλη ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο να ακούμε τέτοια. Στο πρώτο ημίχρονο η διαιτησία ήταν ξεκάθαρα με τον Όμηρο αφού άφησε περίπου 4-5 οφσάιντ και δεν έδωσε κάρτες σε 3-4 κλασικές περιπτώσεις. Τέλος σφυρίζονταν με το παραμικρό φάουλ υπέρ του Ομήρου. Από εκεί και πέρα ο καθένας λέει ο,τι θέλει. ΝΤΡΟΠΗ.

      Διαγραφή
    2. Ο Παπαχρηστος είσαι?Σε άλλο γηπεδο ήσουν.Τα οσφαιντ σε βάρος του Ομήρου δε τα δες.Τον Τσούνη που επρέπε να τον βγαλει με δεύτερη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο δε το δες.Τους μόνους που δε κιτρινισε ήταν τους φιλάθλους του Ομήρου.

      Διαγραφή
    3. γελάνε οι εξωγήινοι από τη στρατόσφαιρα!!!!

      Διαγραφή
    4. Ημαρτον ρε φιλε!!Που τα ειδες ολα αυτα??Ο Τσιουνης κανει ιδιο μαρκαρισμα με Νακο και δε παιρνει δευτερη κιτρινη...Στο δευτερο πεναλτυ πεφτει σα να τον χτυπησε ρευμα .Με το ζορι να παρει Α.Ε.Μ το πρωταθλημα...

      Διαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΦΕΤΟΣ.ΟΜΗΡΑΡΑ ΓΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.