Τελευταια Νεα

2 Φεβ 2019

Βροχή από γκολ στο Δόξα - Αράκυνθος

Βροχή... από γκολ στο γήπεδο Καινουργίου με την τοπική  Δόξα   να κερδίζει με σκορ 5-2 τον φιλοξενούμενο Αράκυνθο Ματαράγκας.
Μόλις στο 9' η Δόξα  πήρε κεφάλι στο σκορ όταν σε βαθειά μπαλιά του Τζωρτζόπουλου ο Αγγέλης μπήκε από δεξιά κάνοντας την παράλληλη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο αφύλακτος Νταλαπέρας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Αράκυνθος αντέδρασε και στο 14' σε παράλληλη σέντρα του Παναγιωτόπουλου ο Μπιτσικώκος από κοντά με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 16' σουτ του Αλ. Κόκκαλη ο Καραδήμας απέκρουσε εντυπωσιακά και στη συνέχεια η άμυνα απομάκρυνε. Στο 27' ξανά ο Κααρααδήμας είπε "όχι" με εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Γκοτσέλη και στο 42' απέκρουσε σουτ του Λιάρου.
Στο 44' η Δόξα προηγήθηκε ξανά όταν σε κόρνερ του Νταλαπέρα ο Ρεπανίδας με κεφαλιά έκανε το 2-1.
Στο 51' με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή κόρνερ Νταλαπέρα και κεφαλιά Ρεπανίδα, η Δόξα έκανε το 3-1.
Σε μακρινό σουτ του Νταλαπέρα ο Καραδήμας απέκρουσε η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και από κοντά ο Αλ. Κόκκαλης με πλασέ έκανε το 4-1.
Σε σέντρα του Γιώτη στο 74' ο αφύλακτος στο δεύτερο δοκάρι Τζουλιάνο Μούτσα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της νεάς του ομάδας ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 5-1.
Ο Αράκυνθος μείωσε στο τελικό 5-2 όταν ο Μπανάκας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έβγαλε μόνο με το τέρμα τον Μπιτσικώκο που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 89' ακυρώθηκε γκολ ως οφσάιντ του Αράκυνθου με τον Μπανάκα.

Δόξα Καινουργίου (Κ. Γιωτόπουλος): Ρόκκος, Κακούρης, Γκουτσέλης, Μπλέτσας, Τζωρτζόπουλος, Νικολογιάννης, Ρεπανίδας (67' Τσόλκας), Σαμψώνας (60' Μούτσα), Νταλαπέρας (72' Γιώτης), Αγγέλης (10' λ.τ. Κόκκαλης Αλ.), Λιάρος
Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπ. Μπούρδος): Καραδήμας (65' λ.τ. Γκρέκας), Τραγουλιάς, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Παναγιωτόπουλος (23' λ.τ. Σταμουλακάτος), Αλεξανδρής (60' Ιορδανίδης), Παπαδόπουλος, Μπιτσικώκος, Ευθυμίου (50' Ζιάκκας), Βδουκάκης, Μπανάκας 

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.