Τελευταια Νεα

4 Φεβ 2019

Νίκη για ΑΟ Ζευγαρακίου... 4-0 την ΑΕ Παλαιοπαναγιάς

Νίκη με σκορ 4-0 για τον ΑΟ Ζευγαρακίου επί της φιλοξενούμενης ΑΕ Παλαιοπαναγιάς.
Η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες στο βασικό της σχήμα και δεν κατάφερε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από μια δύσκολη έδρα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Συσοβίτη να βγαίνει στην αντεπίθεση και με πλασέ να στέλνει τη μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα.
Το 2-0 θα γίνει στο 26' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ζωγράφο. Οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς θα διαμαρτυρηθούν για αυτή τη φάση, καθώς θεώρησαν ότι δεν υπήρξε κάποια παράβαση.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι θα μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και θα χάσουν κάποιες καλές ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι θα κάνουν το 3-0 στο 73' με τον Αδάμου και δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75' ο Muca S. θα διαμορφώσει το τελικό 4-0 με κοντινό πλασέ. Α.Ο. ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ (Αλέξανδρος Ψυλλιάς): Βασιλείου, Παπαευθυμίου (66' Φεγγούλης), Ζωγράφος, Ζαγγανάς, Τασόπουλος, Πάχης, Βέρμπης, Καραγιάννης (53' Ζαφείρης), Αδάμου (75' Paca A.), Συσοβίτης, Muca S. (85' Λιόντος). Α.Ε. ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΑΓΙΑΣ (Σωτήρης Λαουρδέκης): Παναγόπουλος Δ., Κυρίτσης, Πλυταριάς (46' Καλαβρουζιώτης), Πατογιάννης, Παπαντώνης, Σανιδάς, Ρισβάς Α., Σταυρόπουλος, Μανδέλλος Αθ., Γιαννόπουλος (71' Καραπαππάς), Βαρελάς (66' Παπαντωνίου).

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.