Τελευταια Νεα

5 Ιαν 2019

Τρίποντο στις καθυστερήσεις

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του τη νέα χρονιά ο ΠΑΟ Αγρινίου που επικράτησε του Αστέρα Αγρινίου με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Στο 20' από εκτέλεση φάουλ του Χ. Γκουρνέλου ο Ταμανίδης δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας καταλήγοντας στα δίχτυα και δίνοντας το προβάδισμα με 1-0 στον ΠΑΟ Αγρινίου.
Ο Αστέρας ισοφάρισε στο 51' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Ζαφείρη ο Σταματελόπουλος πήρε την κεφαλιά με τον Βασιλόπουλο να απομακρύνει και στην επαναφορά ο Τζελτζές έκανε το 1-1.
Ο ΠΑΟ πήρε τη νίκη στο 94' όταν σε σουτ του Λιούλιου ο Ταμανίδης απέκρουσεκαι ο Κοκώνης από κοντά διαμόρφωσε το τελίκό 2-1.

ΑΟ Αγρινίου (Β.Βασιλόπουλος): Βασιλόπουλος, Κωστόπουλος, Μακρής (46΄Κοκώνης), Νταρίλας (46΄ Λιούλιος), Σαγάνης, Νταραντούμης (61΄Παπαγιάννης), Παπαβασιλείου, Γκουρνέλος Χ., Γκουρνέλος Θ., Γκουρνέλος Χ.Σ., Στεφανίδης (61΄Παπαδήμας)
Αστέρας Αγρινίου (Θ. Μουρτζιάπης): Ταμανίδης, Λεχουρίτης( 56΄Καραμάνος), Βασιλάρης, Τζελτζές, Τσιάκαλος, Σταματελόπουλος, Σπυρόπουλος(66΄Μπραζιώτης), Γιαννακόπουλος, Πατσέας, Ζαφείρης (70΄Βαγενάς), Γκρίζης ( 61΄Αρκουμάνης)

« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Δηλαδή ο Παο Αο είναι ομάδα για πρωτάθλημα;Ομάδα δίχως πάθος.Μικρά παιδιά να περπατάνε στο γήπεδο.τεσσερις αλλαγες ολοκληρωμενες στο 56 λεπτο και να μη βλεποντε.Αυτα γινοντε οταν δεν αφηνουν τον προπονητη να κανει κουμαντο. θεωρω πως με τετοια διοικηση κανεις προπονητης δ εθα κανει ποτε κουμαντο.κριμα για τον πολυ καλο προπονητη του παναθηναικου.Απο εναν Αγιοκωνσταντινιωτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.