Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2018

Εύκολα η ΑΕΜ.... 6-0 τον Απόλλωνα Δοκιμίου

Νίκη με το ευρύ 6-0 για την ΑΕΜ επί του Απόλλων Δοκιμίου το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Οι παίκτες του Γιωργου Γιάκου ήταν κυρίαρχοι από την αρχή του αγώνα και μόλις στο 6΄λεπτο με τον Βασιλόγιαννη κέρδισαν πέναλτι, το οποίο δυο λεπτά αργότερα στο 8΄μετουσίωσε σε γκολ ο Τσιούνης.
Το επόμενο μισάωρα θα περάσει χωρίς κάποια αξιόλογη στιγμή μπροστά στις δυο εστίες, για να έρθει στο 38΄ο Καμμένος από πλευράς των φιλοξενούμενων με ατομική ενέργεια και σουτ να δημιουργήσει μια πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Δοκιμίου.
Αυτό θα αφυπνίσει του γηπεδούχους και στα εναπομείναντα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Πιστιόλη στο 43΄και τον Τσιούνη στο 44΄ θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Βασιλόγιαννης απόντος του Τσιούνη που έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων, θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο και με τρία τέρματα στο 53΄, στο 64΄και το 74΄ θα διαμόρφωση το τελικό 6-0.
Παρουσία λιγοστών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Μεσολογγίου για ακόμα μια χρόνια να είναι σε τραγική και άκρως επικίνδυνη κατάσταση για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
6΄ανατροπή Βασιλόγιαννη στην περιοχή από τον Μυλωνά με τον Γκιάφη να υποδεικνύει το πέναλτι, διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους.
8΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση του πέναλτι από τον Τσιούνη και 1-0.
38΄ατομικη ανεργία και σουτ μέσα από την περιοχή του Καμμένου με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Καλή στιγμή για την ομάδα του Δοκιμίου.
41΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη με τη μπάλα να προσκρούει στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού και να καταλήγει άουτ.
43΄ΓΚΟΛ, προσπάθεια για γέμισμα του Βασιλόγιαννη στην περιοχή και τσαφ αμυντικού στην προσπάθεια να απομακρύνει τη μπάλα, εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω στην κίνηση του Πιστιόλη και 2-0.
44΄ΓΚΟΛ, μπαλιά του Πιστιόλη στην πλάτη της άμυνας, πλασέ Τσιούνη και 3-0.
53΄ΓΚΟΛ, σέντρα του Κοκώνη στο δεύτερο δοκάρι, σουτ πάνω στην κίνηση Βασιλόγιαννη 4-0.
60΄εκτελεση φάουλ του Κοκώνη, κεφαλιά Πιστιόλη λίγο άουτ.
62΄σουτ του Μιχαλόπουλου από πλάγια θέση θα απομακρύνει με δυσκολία ο Μπαλάσκας.
64΄ΓΚΟΛ, γρήγορη αντεπίθεση με τον Βασιλόγιαννη να βγαίνει απέναντι από το τερματοφύλακα και να κάνει το πλασέ, η μπάλα θα προσκρούσει στην ριζά του κάθετου δοκαριού και στην επαναφορά ο Βασιλόγιαννη με δεύτερη προσπάθεια θα κάνει το 5-0.
74΄ΓΚΟΛ, ο Βασιλόγιαννης θα κερδίσει τη κόντρα στο ύψος της περιοχής, και με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα κάνει το 6-0.
80΄σέντρα του Σταμάτη κεφαλιά του Καταρέλου σε κόρνερ ο Καραγκούνης.
87΄εκτελεση κόρνερ του Κοκώνη, κεφαλιά Πιστιόλη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
88΄ατομικη ενέργεια από αριστερά του Μιχαλόπουλου που θα περάσει και τον τερματοφύλακα, το πλασέ που θα κάνει θα προσκρούσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και θα απομακρυνθεί.
Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Γκιάφης, η κ.α Μιζαλου και ο κ. Αντωνόπουλος.
ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Κοκώνης, Κοντομήτσος (75΄Μάκα), Παναγιωτόπουλος, Τζαμαλής (82΄Λούζης), Στεργίου (64΄Φονταλής), Τσιούνης (46΄Δενδρινός), Καλοκαίρης, Πιστιόλης, Μιχαλόπουλος, Βασιλόγιαννης.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: (Ανδρέας Κονδύλης) Μπαλάσκας, Τσακανίκας Ι., Σταμάτης, Μυλωνάς, Βασιλείου, Δαλαγιώργος (76΄λ.τ Καταρέλος), Ξευγένης (46΄Χαντζάρας), Αθανασίου, Κοσυφαρίνης, Καμμένος (62΄Τσακανίκας Ν.), Σπυριλιώτης (72΄Κονδύλης).
aitosports.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.