Τελευταια Νεα

10 Σεπ 2018

Παναιτωλικός: Σχέση διαρκείας!

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο γήπεδο και η στήριξή τους στην ομάδα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές.
Επίσης ενημερώνει τους φιλάθλους για τα εισιτήρια διαρκείας.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, με την ευκαιρία της πρώτης διακοπής του πρωταθλήματος, θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο γήπεδο και τη στήριξή τους στην ομάδα, στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Τους χρειάζεται δίπλα της όλη τη σεζόν, συμπαραστάτες και αρωγούς στην προσπάθεια να διατηρείται ο Παναιτωλικός στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί η ΠΑΕ προσφέροντας τα εισιτήρια των αγώνων της (απλά και διαρκείας) σε πολύ χαμηλές τιμές, δίνει τη δυνατότητα στον κάθε Αγρινιώτη να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση της αυτόνομη πορείας, της οικονομικής ανεξαρτησίας και της βιωσιμότητάς της, στο εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στο χώρο.
Η διατήρηση του αριθμού των εισιτηρίων διαρκείας στα επίπεδα των προηγούμενων χρόνων και η ικανοποιητική προσέλευση φιλάθλων στους δύο πρώτους αγώνες, δείχνει τη θετική ανταπόκριση της κοινωνίας στην προσπάθεια του Παναιτωλικού. Όμως, υπάρχουν πολλά περιθώρια να μεγαλώσει, δίνοντας μεγαλύτερη δύναμη στην ομάδα.
Η επιβράβευση των «πιστών» φιλάθλων αποτελεί προτεραιότητα. Η δημιουργία και ενδυνάμωση μιας ισχυρής ΣΧΕΣΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ομάδας – φιλάθλων, είναι αναγκαία. Η αγορά εισιτηρίων διαρκείας 2018-2019 τονώνει οικονομικά την ομάδα και προσφέρει προνόμια στον φίλαθλο. Τώρα με επιπλέον προσφορά χαμηλότερων τιμών. Μπορείς να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες της σεζόν ακόμα και με 50 ευρώ στο πέταλο ή 75 ευρώ στη μικρή κερκίδα! Δηλαδή με λιγότερο από 4 ευρώ ανά αγώνα!!!
Τέτοιο προνόμιο δεν θα έχουν οι ευκαιριακοί θεατές μεμονωμένων αγώνων. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι τιμές των εισιτηρίων με συγκεκριμένες ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Άρη) θα διαμορφωθούν ως εξής:
Μεγάλη κερκίδα: 30 ευρώ
Μικρή κερκίδα: 20 ευρώ
Πέταλο: 15 ευρώ
Αυτό σημαίνει ότι με τα χρήματα που θα χρειαστεί κάποιος να παρακολουθήσει δύο από τους παραπάνω αγώνες, μπορεί να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας και να εξασφαλίσει θέση σε όλους τους αγώνες της σεζόν!!!
Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας που συμφέρει, έως και πριν τον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία, 24 Σεπτεμβρίου. Τα γραφεία στο γήπεδο θα είναι ανοικτά τις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη από 9.00 έως 17.00 για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Στο ίδιο διάστημα μπορεί ο καθένας να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας ηλεκτρονικά από το viva.gr
Στις τελικές τιμές αφαιρέθηκαν (αναλογικά) οι δύο πρώτοι αγώνες και διαμορφώνονται ως εξής:

Μεγάλη κερκίδαΑρχική τιμήΝέα τιμήΓυναικεία – παιδικά Αρχική τιμήΝέα τιμή
VIP (άνω διάζωμα)430370300260
VIP (κάτω διάζωμα)350300245210
Θύρα 1, Θύρα 2160140115100
Μικρή κερκίδα    
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα)14012010085
Θύρα 4 (τμ. 3,4,5)105907565
Θύρα 4 (τμ. 1,2)90756555
Πέταλο    
Θύρα 6, Θύρα 76050  
Οικογενειακή κερκίδα    
(Θύρα 1 τμήμα 1):    
Πατέρας + Μητέρα + Παιδί280240  
Πατέρας ή Μητέρα + Παιδί160140  
Κάθε επιπλέον παιδί 5040  « PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.