Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2018

Σημαντική εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα με 2-1 έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον Λέο Μπατίστ, με τον άσο των φιλοξενούμενων να πετυχαίνει γκολ και να έχει και ασίστ.
Ο Απόλλωνας ξεκίνησε καλά το ματς, στο ντεμπούτο του Αλμπέρτο Μοντεαγούδο στην τεχνική ηγεσία των γηπεδούχων. Η Ελαφρά Ταξιαρχία θέλησε να πιέσει τον ΠΑΣ αλλά δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα του έδινε άλλον «αέρα».
Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ισορροπήσουν το παιχνίδι μετά το εικοστό λεπτό. Οι παίκτες του ΠΑΣ βρήκαν καλές συνεργασίες και είχαν μάλιστα την πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι.
Σούπερ σταρ ο Λέο
Ο ΠΑΣ κατάφερε μάλιστα να βρει το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (41’). Ο Λέο έκανε ωραία ατομική προσπάθεια «άδειασε» την άμυνα των γηπεδούχων και μ’ εξαιρετικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Η ομάδα του Απόλλωνα μείωσε στο 79’ με τον Χελβέ σε 2-1 αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την ήττα.
Η ουσία είναι πως ο ΠΑΣ κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα ήταν μια νίκη εκτός έδρας, απέναντι στον Απόλλωνα που δεν τα κατάφερε στην πρώτη παρουσία του Μοντεαγούδο στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας.
Απόλλων Σμύρνης: Χουάντερσον, Στάθης, Ναδάλες, Τζανετόπουλος (73’ Γκίνο), Κύργιας, Γκονζάλες (59’ Σικαμπάλα), Τριάδης, Ντ’ Ουρσό (78’ Χελβέ), Μάντζιος, Πέδρο, Μπεντινέλι.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Λίλα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κάστρο, Νικολιάς, Βιδάλ (87’ Σκόνδρας), Λέο (69’ Κρίζμαν), Μυστακίδης.
in.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.