Τελευταια Νεα

15 Σεπ 2018

Έφυγε με το τρίποντο στην πρεμιέρα

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φεττινό πρωτάθλημα ο Όμηρος Νεοχωρίου που πέρασε με νίκη από την Κατούνα επικρατώντας της Μεδεών με σκορ 3-0.
Στο 27' σε κόρνερ του Φράγκου ο Γκάτσης θα δώσει το προβάδισμα στον Ομηρο και στο 31' ο ίδιος παίκτης με σουτ θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 38' ο Φράγκος όταν σε εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα.
Μεδεών Κατούνας (Νίκος Μαβίδης): Τηλεμάχου, Γεροχρήστος (λ.τ. Ψοφάκης), Ξανθόπουλος.Π, Ξανθόπουλος.Δ, Μπουμπούλης, Προδρομίτης, Γκουτσέλης, Κουσκούνης, Τσαβίδης (59′ Τσιτσομήτρος),Κοτρότσος, Κράνης 
Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Καραπίτσος): Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Μπαλαμπάνης, Νούλας, Βασιλάρης (74′ Καντάνης), Τσιμπιτσής, Βαλτογιάννης (60΄ Σεραφίγγος), Γκάτσης, Φράγκος (81′ Τσάμης)

Μετά το τέλος του ματς ο Ομηρος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τη Μεδεών Κατούνας για την άψογη φιλοξενία την οποία θα ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.


« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Καναμε τόσο δρόμο αλλά Ας σχολιάσει και κάποιο Όμως πως είχαν κλείσει τον δρόμο προς στο γήπεδο ζητώντας επιδεχτηκα εισιτήριο από όποιον περνούσε από εκεί σε ενα γήπεδο που δεν έχει κερκίδες δεν έχει τπτ.
    Ντροπή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.