Τελευταια Νεα

7 Σεπ 2018

Τίτλοι τέλους για Θύελλα

Τίτλοι τέλους για τη Θύελλα Παραβόλας η οποία δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Η κίνηση που έγινε τον Αύγουστο από κάποιους φίλους της ομάδας δεν βρήκε υποστηρικτές και όπως όλα δείχνουν (και αν δεν αλλάξει κάτι έστω και την τελευταία στιγμή) η Θύελλα δεν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρξει παιδική ομάδα η οποία θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ.

« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Ντροπή ολοκληρη παράβολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περίμενετε ακόμη δεν είδατε .. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα διαλυθούν κάνα δυο ακόμη.. Με 10 ομάδες θα τελειώσει το πρωτάθλημα..
    Γεια σου δε δικτάτορα Παπαχρηστου εισαι άρχοντας το πας μπροστά το ποδόσφαιρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως φανω κακος οπως στην γενικη συνελευση της Θυελλας πριν απο τρια χρονια οπου παραιτηθηκα προβλεποντας την διαλυση της ομαδας μας στο αμεσο μελλον οπως και εγινε.Οι τακτικες των δεκαδων μεταγραφων και των ομαδων φωτοβολιδων και των "ψευτομανατζαρεων" δεν αρμοζουν στο ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο (και ιδιαιτερα σε ομαδες χωριων)τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια σε οσους το προσπαθησαν.Δυστυχως συνεβει και στο χωριο μας να χαθει μια ομαδα με παιδια απο το χωριο σεβαστη απο ολους τους αντιπαλους μας και ενα γηπεδο στολιδι μεσα σε χρονο ρεκορ.Φετος την υστατη ωρα εγινε προσπαθεια να μαζευτουν τα ασυμαζευτα... αυτοι που τα λεγαμε απο υην αρχη της κατηφορας ημασταν οι "κακοι"και δε θελαμε το καλο της ομαδας.Αυτοι που ηθελαν το καλο της ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ....;;; Ημουν και θα ειμαι παντα αρνητικος σε τετοιου ειδους διαχειρηση συλλογων γιναμε και εμεις ενα παραδειγμα προς αποφυγη.Καραγιαννης Ανδρεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Παραβόλα δεν είναι μαντείο των Δελφών και δεν ετυχε να έχει πυθίες που να τις υπηρετούν διάφοροι ιερείς. Εφόσον όμως εσείς αγαπητέ Ανδρέα είστε "μάντης" και προβλέψατε την διάλυση της ομάδας ΓΙΑΤΙ αφήσατε τα ηνία της ομάδας σε "αυτούς" που υποστηρίζετε ότι δεν είναι παρόντες σε αυτή τη δύσκολη στιγμη της ομάδας;
    Όσον αφορά το σεβασμό των αντιπάλων προς την ομάδα είναι χωρίς αμφιβολία αποδεδειγμένος στην ΕΛΙΤ (Α' κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας). Επίσης, όσον αφορά το γήπεδο-στολίδι, υπεύθυνη για αυτό είναι η δημοτική αρχή.

    Υστερόγραφο: Μια παροιμία λέει το δε "μπορώ" και δεν το "ξέρω" σαν καλύτερα πορεύω.

    Το ΔΣ θύελλα Παραβόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητο ΔΣ σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε με το σχολιο μου(ισως παλι εγινα κακος για καποιους)...Απλα ειναι τα πραγματα κυριοι του ΔΣ (που μαλλον δεν υπαρχει πλεον) σας τα λεω και απο δω αφου δεν τα καταλαβατε ή ισως καποιοι δεν ησασταν εκει οταν σας τα ειπα στην Αιθουσα του πνευματικου κεντρου τοτε.Εφυγα γιατι διαφωνησα εντονα με τις πολλες μεταγραφες που αρχισαν να γινονται με αποτελεσμα τον παραγκωνισμο των παικτων απο το χωριο(Ευτυχως τα ελεγα μπροστα σε πολλους)....ΗΜΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ και αφου δεν εισακουστηκα δεν ηθελα να συμμετασχω σε κατι τετοιο. Το δε "μπορώ" και δεν το "ξέρω" σαν καλύτερα πορεύω ειναι ατοπημα και δεν ταιριαζει σε μενα και αποδειξη οτι και "μπορουσα" και "ηξερα" ειναι οτι οταν αφησα τα ηνια οπως λετε και γηπεδο υπηρχε και ομαδα με 20 παικτες απο το χωριο υπηρχε..Και κανεις δεν ειναι μονιμος σε κανενα συλλογο απλα κρινεται απο το εργο του οταν διοικει και για το τι αφηνει πισω οταν αποχωρει."Μαντης" κυριοι δεν ειμαι αλλα πιστευω δεν χρειαζεται να εισαι οταν λες οτι θα εχουμε την ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ με τις ομαδες που εφαρμοσαν τετοιες τακτικες και τετοιου ειδους συνεργατες (πχ Μεσαριστα,Ελαιοφυτο,Μυρτια, Παλαιομανινα, Βαλτος...).ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ χρειαζεται και οχι κανενα κληρονομικο χαρισμα.Οσο για το γηπεδο θα απαντησω και εγω με ενα ρητο για να ειμαι μεσα στο κλιμα της απαντησης σας με παροιμιες που ειναι και πολυ διδακτικες για ολους μας...."Συν Αθηνα και χειρα κινει" κυριοι,οσοι τα περιμενουν ολα μονο απο το Δημο τα ειδατε τα γηπεδα τους.Υ.Γ. Το οτι υπαρχουν ΑΠΟΝΤΕΣ το ξερετε και εσεις δεν ειναι κρυφο αλλωστε αυτος ηταν ο λογος της παραιτησης του προεδρου λογω ελλειψης συνεργατων... Ισως βεβαια να ειμαι λαθος σε ολα αλλα ευτυχως εχουμε Δημοκρατια και απλα την αποψη μου εκφραζω.. Σας΅ευχαριστω Καραγιαννης Ανδρεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα τα παιδιά από την Παραβόλα, την ποδοσφαιρομάνα. Μακρυά από ίντριγγες και παράγγες..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.