Τελευταια Νεα

22 Σεπ 2018

Πρώτο τρίποντο για Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς οι Αρκάδες επικράτησαν εύκολα του Απόλλωνα με 2-0. Οι γηπεδούχοι έδειξαν από τα πρώτα λεπτά του ματς πως ήταν αποφασισμένοι να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στην Ελαφρά Ταξιαρχία.
Είναι χαρακτηριστικό της ανωτερότητας του Αστέρα ότι τα πάντα είχαν επί της ουσίας κριθεί με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στο παιχνίδι. Αυτό διότι ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το καλό ξεκίνημα που έκανε στο παιχνίδι πετυχαίνοντας μάλιστα δύο γκολ.
Ο Κυριακόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο τέταρτο λεπτό της αναμέτρησης, με έξυπνη εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση. Ο σκόρερ αιφνιδίασε τον Χουάντερσον και με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία του γκολκίπερ του Απόλλωνα, έκανε το 1-0 για τους Αρκάδες.
Ο Αστέρας όμως δεν σταμάτησε εκεί. Έψαξε και δεύτερο γκολ και κατάφερε να το πετύχει με τον Μανιά στο δέκατο λεπτό της αναμέτρησης. Ο σέντερ φορ των γηπεδούχων έστειλε με δυνατό σουτ την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χουάντερσον και οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους με την συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού. Τα πάντα επί της ουσίας είχαν κριθεί από νωρίς, με τον Αστέρα να «κλειδώνει» την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Τρίπολης είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει γκολ και μια από αυτές ήταν και το δοκάρι του Καλτσά στο 83’.
Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης (82’ Μπελόκ)., Φερνάντεζ, Τόνσο (60’ Καλτσάς), Μανιάς (72’ Δουβίκας).
Απόλλωνας: Χουάντεσρον, Κοντοές, Ναδάλες, Λούκιτς, Βαφέας, Γκονζάλες, Ντουρσό (60’ Γκάρος), Μπεντινέλι, Πέδρο (66’ Μάντζιος), Ακόστα (60’ Κονέ), Τριάδης.

in.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.