Τελευταια Νεα

18 Αυγ 2018

Φιλική εξάρα η ΑΕΜ στη Δόξα

Φιλική νίκη με σκορ 6-1 για την ΑΕΜ κόντρα στην ομάδα της Δόξας Καινουργίου το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο Μεσολογγίου.
Οι παίκτες του Γιώργου Γιάκου είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων δίνοντας το πρώτο φιλικό παιχνίδι από την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει και του πρώτου επισήμου παιχνιδιού για το κύπελλο Ελλάδας κόντρα στον Οικονόμου Τσαριτσάνης την Κυριακή 25 Αυγούστου στην Λάρισα.

Το παιχνίδι ήταν διάρκειας 70΄λεπτων (δυο 35΄λεπτα). Για την ΑΕΜ σκόραραν οι Τσιούνης (2), Πιστιόλης (2), Μιχαλόπουλος (1) και Βασιλογιάννης (1). Για τους φιλοξενούμενους ο Φραγκούλης ήταν αυτός που είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1.
Οι ενδεκάδες με τις οποίες παρέταξαν οι δυο τεχνικοί τις ομάδες στους στον αγωνιστικό χώρο.
ΑΕΜ: (Γιώργος Γιάκος) Γκασούκας, Λίτσος, Παναγιωτόπουλος, Κοκώνης, Κοντομήτσος, Τζαμαλής, Καλοκαίρης, Μιχαλόπουλος, Πιστιόλης, Βασιλογιάννης, Τσιούνης.
Αγωνίστηκαν και οι, Καβαλλάρης Θ. , Ντζιμάνης, Καβαλλάρης Δ., Φονταλής, Μακα.
Δόξα Καινουρίου: (Κώστας Γιωτόπουλος) Φρούντζος, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος, Παντης, Νικολογιάννης, Νταλαπέρας, Κακούρης, Μπρέσιακας, Κόκκαλης, Αγγέλης, Φραγκούλης.
aitosports.gr


« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. Μόνο έξι βάλανε με αυτόν το τερματοφυλακα καλά πάει το καινούργιο για τη β και με τόσες μεταγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καινουργιο καλο ταξιδι για κανα ψητο καλη ειστε .. για μπαλα δεν.. σας εφτεγαν παιχτες και προπονητες περυσι αλλα με αυτους ανεβηκατε ρεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.