Τελευταια Νεα

31 Αυγ 2018

Μνηστήρες για Κωνσταντίνου... θα μιλήσει και με Δόξα

Μνηστήρες για τον Χρήστο Κωνσταντίνου ο οποίος θα μιλήσει και με τη Δόξα.
Ο έμπειρος αριστερός μπακ δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της Δόξας Καινουργίου και οι πιθανότητες παραμονής τους στους "μπέμπηδες" είναι μοιρασμένες.
Σύμφωνα με πληροφορίες για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του νομού ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει και συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας τους Καινουργίου, όπου και θα συζητήσουν το θέμα της παραμονής του ή όχι.


« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. Ο συγκεκριμένος θέλει καθε χρόνο παρακάλια..Νομίζει οτι είναι ο Μαρσέλο..Αλλά εκει στη δοξα αφηστε τον να φυγει να δειτε πως θα σας παρακαλαει να γυρισει.Λες κι εχει παιξει μπαλα αλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ έχεις παίξει παντού και γνωρίζεις ?

      Διαγραφή
  2. Φίλε μου, επέτρεψε μου να σου πω κάτι: " ο Μαρσέλο" όπως τον αποκαλείς, από αυτά που γνωρίζω και παρακολουθώ την πορεία των ομάδων της Αιτωλοακαρνανίας ,αγωνίζεται στην ομάδα 20 χρόνια. Αυτό συνεπάγεται ότι είναι μία από της "κολόνες"της.Για όσους δεν γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να τον ειχε η δοξα τοσα χρονια σημαινει οτι αξιζει πολλα.Το να τον ζητουν αλλες ομαδες επισης σημαινει οτι ειναι καλος και γιατι να μην αναδειχθει το ταλεντο του? Τοση χολη σημαινει μισος σημαινει ζηλεια.Αλλωστε τον καλο παντα τον ζηλευουμε.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΡΗΣΤΟ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΡΑ!!!ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΔΩ ΗΣΟΥΝ!ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.