Τελευταια Νεα

16 Ιουλ 2018

Συνέντευξη του Μπάμπη Νάκου στο olatagoal.gr

Στο olatagoal.gr μίλησε ο μεσοεπιθετικός του Νέου Αμφίλοχου, Μπάμπης Νάκος.
Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για το που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, σε ποιές ομάδες αγωνίστηκε αλλά και με ποιες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκες δέθηκε συναισθηματικά.
Αναφέρθηκε στην περσινή πορεία του Νέου Αμφίλοχου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ερασιτεχνών, στη δική του απόδοση αλλά  και  για τις φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον της ομάδας της Αμφιλοχίας.
Τέλος αναφέρθηκε για το αν μίλησε με το Νέο Αμφίλοχο όσον αφορά την παραμονή του αλλά και για τις προτάσεις που έχει από ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Αναλυτικά:
Πότε ξεκίνησες το ποδόσφαιρο και σε ποιες ομάδες έχεις αγωνιστεί;
Ξεκίνησα από μικρή ηλικία το ποδόσφαιρο. Αρχικά στην ακαδημία της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και στη συνέχεια στη μεγάλη ομάδα.Επίσης αγωνιστικά στην ομάδα Νέων του Παναιτωλικού όπου μέσα από εκεί ανέβηκα στην πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού και αγωνίστηκα για πρώτη φορά σε επαγγελματικό επίπεδο. Μετά ακολούθησε ο Ναυπακτιακός Αστέρας, ΑΟ Ελαιοφύτου, Τηλυκράτης Λευκάδας, ΑΕ Μεσολογγίου, Τέλλος Αγρας, Φλόγα Παλαιομάνινας και Νέος Αμφίλοχος.
Με ποια από τις ομάδες στις οποίες αγωνίστηκες έχεις δεθεί συναισθηματικά περισσότερο;
Με όλες τις ομάδες που έχω αγωνιστεί έχω δεθεί συναισθηματικά. Με την κάθε μία ξεχωριστά έχω ζήσει και καλές και άσχημες στιγμές. Εχω κάνει φιλίες και έχω γνωρίσει εξαιρετικούς ανθρώπους. Με αυτές που δέθηκα λίγο παραπάνω είναι ο Τηλυκράτης Λευκάδας και ο Νέος Αμφίλοχος.
Ο Ν. Αμφίλοχος πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση του πρωταθλήματος και έφτασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Θα μπορούσε το κάτι παραπάνω σε πρωτάθλημα και κύπελλο;
Σίγουρα θα μπορούσαμε το κάτι παραπάνω αλλά πιστεύω η χρονιά για μια ομάδα που πρώτη φορά συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και καταλαμβάνει τη 2η θέση και φτάνει στους "4" του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι άκρως επιτυχημένη.
Είσαι ευχαριστημένος από τη δική σου απόδοση;
Ναι είμαι ευχαριστημένος από την απόδοσή μου στην ομάδα. Πιστεύω έβαλα και εγώ, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, ένα λιθαράκι στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας πέρυσι.
Κυκλοφορούν διάφορες φήμες για το μέλλον του Νέου Αμφίλοχου. Εσύ τι ενημέρωση έχεις;
Δεν έχω ακόμα κάποια ενημέρωση. Πιστεύω όμως ότι ο Νέος Αμφίλοχος μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά στη Γ΄' Εθνική θα συνεχίσει και φέτος.
Εχεις μιλήσει με την ομάδα όσον αφορά την παραμονή σου;
Οχι, δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα σχετικά με την παραμονή μου. Αναμένεται να γίνει αυτό τις επόμενες ημέρες.
Εχεις προτάσεις από άλλες ομάδες; Είναι από το νομό ή εκτός νομού;
Ναι έχω προτάσεις από ομάδες και εντός και εκτός νομού.



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.