Τελευταια Νεα

5 Ιουν 2018

Απόλλων Θέρμου: Στηρίζει Λαγούδη και αποσύρει την υποψηφιότητα Νικολέτα


Ανακοίνωση με τη οποία δηλώνει ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λαγούδη και αποσύρει την υποψηφιότητα του Βασίλη Νικολέτα εξέδωσε ο Απόλλων Θέρμου 1957.
Στην ανακοίνωση τονίζει ότι τιμά τον πρόεδρο Τάκη Παπαχρήστο και την παράταξή του για την προσφορά τους τα τελευταία χρόνια αλλά, όπως τονίζει στην ανακοίνωση, είναι ανάγκη α υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο ΔΣ της Ενώσεως.


Η ανακοίνωση: 
 ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ 1957
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΘΕΡΜΟ -ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Τ.Κ.30008
Τηλ.Προέδρου:6974489190
 τηλ.γραμματέα:6977013550
                  Fax:2644022014
Θέρμο,5 -6-2018




   e-mail:ioannis.papathanasopoulos@gmail.gr 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Το Δ.Σ. του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΘΕΡΜΟΥ 1957 συνελθόν σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 5 Ιουνίου 2018 και αφού έλαβε υπ’όψιν όλα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις γύρω απ΄τις εκλογές της  Ε.Π.Σ. Ατωλ/νίας   αποφάσισε τα ακόλουθα:
1.Τιμά τον πρόεδρο Τάκη Παπαχρήστο και την παράταξή του για την προσφορά τους  στην  ΕΠΣ Ατωλ/νίας  τα τελευταία χρόνια , αλλά πιστεύει ότι είναι ανάγκη να υπάρξει αλλαγή σκυτάλης στο Δ.Σ. της  ένωσης  και γι’αυτό αποσύρει την πρόταση υποψηφιότητας με την παράταξη του προέδρου, του Βασίλη Νικολέτα και κατά συνέπεια την υποστήριξη της παράταξης.
2.Στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Λαγούδη και της παράταξης του της  Αιτωλοακαρνανικής  Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης  για τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΣ  στις 11-6-2018,  έτσι ώστε να υπάρξει μια ώθηση για κάτι καλύτερο στο ποδόσφαιρο  και γενικότερα στον αθλητισμό της Αιτωλοακαρνανίας.
                                                  Για το Δ.Σ
            Ο Πρόεδρος                                          Ο Γραμματέας

Παπαθανασόπουλος   Ιωάννης                 Κόκκοτος Δημήτριος



« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Tosa dino posa thes sta lampadika poulane auto poy thes.Doro kai o kafes sto telos mhn einai kai pikros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν φτανουν οι εκλογες θυμαστε να δωσετε καμια χορηγια!! Απλα τωρα τα πραγματα τα μοερδεψατε μονη σας και τετοιες εποχες ο καθε εμας μετραει και τα πενταλεπτα. Απλα ειναι κριμα καποιες ομαδες να εχουν παντα χορηγια και καποιες αλλες ανα τρια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Pikros as eivai omades va eivai sostes pou tha brite gia va exete eseis doulia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.