Τελευταια Νεα

8 Μαΐ 2018

Όμηρος: Όμηρος στα εύκολα…. ΟΜΗΡΑΡΑ στα δύσκολα!!!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Ομήρου Νεοχωρίου ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στον αγώνα με το Ναυπακτιακό Αστέρα.
Επίσης διαβεβαιώνει ότι η ομάδα θα φανεί αντάξια της ιστορίας του συλλόγου στα επόμενα ματς αρχής γενομένης από την Κυριακή στη Ναύπακτο.
Η ανακοίνωση:
Η Διοίκηση του Ομήρου Νεοχωρίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο χθεσινό αγώνα με το ναυπακτιακό Αστέρα. Θέλει επίσης να διαβεβαιώσει τον κόσμο της ομάδας ότι η ομάδα θα σταθεί αντάξια της ιστορίας του συλλόγου στα επόμενα ματς αρχής γενομένης από την Κυριακή  στη Ναύπακτο.
Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του προπονητή και των ποδοσφαιριστών είναι δεδομένη και πιστεύουμε ότι θα επιτύχουν το στόχο της ανόδου. Είμαστε δυνατοί όταν είμαστε όλοι μαζί διοίκηση-ομάδα-κόσμος! Όμηρος στα εύκολα…. ΟΜΗΡΑΡΑ στα δύσκολα!!!
Τέλος συγχαρητήρια στον Αστέρα για την νίκη του, αλλά και στους διαιτητές του αγώνα για την προσπάθεια που κατέβαλαν για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.


« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. όπου παίζεις γίνεται ΝΕΟΧΩΡΙ!!
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ..coming soon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελάτε Ναύπακτο θα χαρουμε πολύ να σας φιλοξενησουμε στο γήπεδο μας οπου παντα είμαστε σωστοί απέναντι στους φιλοξενούμενους όχι όπως κανουν κάποιοι σε αλλά γήπεδα που έχουν μείνει στη νοοτροπία του 70

      Διαγραφή
    2. Αυτοί οι κάποιοι που αναφέρεις συνήθως είναι η μειονοτητα.Δε θα πρεπει λοιπόν να χαρακτηρίζουμε αρνητικα ένα χωριό,μια πόλη,μια περιοχή γενικότερα εξαιτίας αυτών των λίγων..

      Διαγραφή
  2. Ο Ομηρος για μεγαλο διαστημα ειχε καλη αποδοση και σκοραρε σε ολα τα παιχνιδια ενω στο ματς με τον Αστερα ειχε μετρια εμφανιση.Να δουμε λοιπον αν θα εχει και δευτερο μετριο παιχνιδι στη σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.