Τελευταια Νεα

20 Μαΐ 2018

Νίκη για Ομηρο...3-0 τον Τρίκαρδο

Με σκορ 3-0 επικράτησε ο Ομηρος στο Νεοχώρι του Τρίκαρδου Κατοχής για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου.
Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα με τον Τρίκαρδο να έχει δοκάρι με τον Χαλαζιά στο 22'. 
Ο Ομηρος ήταν καλύτερος και είχε τις ευκαιρίες να προηγηθεί αλλά ο Τσιάρας αντέδρασε σωστά με τρεις σωτήριες αποκρούσεις στο α' ημίχρονο  ενώ είχε και τουλάχιστον ισάριθμες αποκρούσεις στην επανάληψη.
Στο 55' ο Γκάτσης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στο Όμηρο.
Ο 64' ο Ψηλός υπέπεσε σε πέναλτι πάνω στον Γκάτση με τον ποδοσφαιριστή του Ομήρου να αναλαμβάνει ο ίδιος την εκτέλεση και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπούνας στο 79΄.
Το παιχνίδι είχε και τρεις αποβολές, μία για τους γηπεδούχους και δύο για τους φιλοξενούμενους.
Συγκεκριμένα για τον Ομηρο αποβλήθηκε ο Τσίμπιτσης στο 75'  και για τον Τρίκαρδο ο Ψηλός στο 64' για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε και ο Ευ.Σεραφίγγος με απ'ευθείας κόκκινη στο ίδιο λεπτό για εξύβριση.

Ομηρος (Χρ.Καραπίτσος): Δουλιώτης, Κοκώνης, Ματσίγκας (72' Θεοδωρίδης), Αλεξόπουλος (80' Βαλτογιάννης), Τσώνης, Μανθόπουλος, Μπούνας, Τσίμπιτσης, Ι.Σεραφίγγος, Γκάτσης (84' Φράγκος), Μπολούμπασης (76' Κορομηλάς)
Τρίκαρδος (Γ.Ασπρογέρακας): Τσιάρας, Καβαλιέρης (84' Κοντοπάνος), Γατσώρης, Ψηλός, Σαμψώνας (56'Μούτσα), Ευ.Σεραφίγγος, Τσιλιπάνος, Κουκορδέλης (56' Αγγέλης), Χαλαζιάς, Παναγιωτόπουλος, Φραγκούλης



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.