Τελευταια Νεα

1 Απρ 2018

Πρόταση Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία σε Ολυμπιακό, Δόξα και Θύελλα για ένωση ομάδων

Πρόταση από Ελληνοαμερικανό για ένωση δυνάμεων έχουν στα χέρια τους οι διοικήσεις του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, Δόξας Καινουργίου και Θύελλας Παραβόλας.
Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, Τζον Ασημάκης  με καταγωγή από το Παναιτώλιο,  που δραστηριοποιείται στον χώρο των κατασκευών και της εστίασης στις ΗΠΑ, έχει στείλει πρόσκληση για συνάντηση στις τρεις ομάδες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθούν για να τους αναπτύξει τα σχέδιά του.
Το olatagoal.gr μίλησε με συνεργάτη του (έχει και συγγενική σχέση μαζί του)  ο οποίος μας είπε ότι στόχος είναι να ενώσει τις τρεις ομάδες και να δημιουργηθεί μία ομάδα με άλλο όνομα που τα επόμενα χρόνια να αγωνιστεί σε επαγγελματικές κατηγορίες.
Σύμφωνα με την πρόταση, Ολυμπιακός, Δόξα και Θύελλα δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν ως σύλλογοι αλλά θα συνεχίσουν και θα αγωνίζονται στα πρωταθλήματα υποδομών.
Οσον αφορά τις εγκαταστάσεις, τα γήπεδα Καινουργίου και Παραβόλας θα είναι μόνο για τις προπονήσεις και για τα τμήματα υποδομών ενώ η έδρα της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί θα είναι το γήπεδο του Παναιτωλίου.
Εκτός της συνάντησης με τις ομάδες έχει προγραμματιστεί και συνάντηση με τους τοπικούς προέδρους (Καινουργίου, Παναιτωλίου και Παραβόλας), όπως και με τον Δήμαρχο Αγρινίου κο Γ.Παπαναστασίου.
Στα σχέδια του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία είναι η κατασκευή γηπέδου στα Αμπάρια Παναιτωλίου σε χώρο του Δήμου.




« PREV
NEXT »

3 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.