Τελευταια Νεα

1 Μαρ 2018

Εδωσαν το παράδειγμα οι πρόεδροι Δόξας και Ρηγανά, Ευθυμίου και Αμπλιανίτης

Λίγες μέρες πριν το ντέρμπι Δόξα Καινουργίου - Α.Ο. Ρηγανάς, που ίσως κρίνει και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία του νομού, οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Ανδρέας Ευθυμίου και Νίκος Αμπλιανίτης, συναντήθηκαν και έδωσαν  το παράδειγμα. 
Ευθυμίου και Αμπλιανίτης συναντήθηκαν σήμερα (Πέμπτη) το μεσημέρι και συζήτησαν για το τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και για τον Κυριακάτικο αγώνα που θα βρει αντιμέτωπες τις ομάδες τους.
Η συνάντηση έγινε σε ευχάριστο κλίμα και οι δύο ευχήθηκαν να γίνει ένας καλός αγώνας ενώ απευθύνουν κάλεσμα στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Οι δύο πρόεδροι έκαναν και κοινή δληλωση στην οποία αναφέρουν:
Συνανταθήκαμε και ανταλλάξαμε απόψεις για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και φυσικά συζητήσαμε για τον αγώνα μεταξύ των ομάδων μας.
Ευχόμαστε να γίνει ένας καλός αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια χωρίς να έχουμε να χωρίσουμε κάτι μεταξύ μας. Να γίνει ένας αγώνας χωρίς εντάσεις, χωρίς ακρότητες.
Απευθύνουμε κάλεσμα στιον φίλαθλο κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να παρευρεθεί στο γήπεδο Καινουργίου να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και να απολαύσουν το θέαμα. Ευχή μας είναι ότι από ανάλογους αγώνες να μπει ένα λιθαράκι στα θέλω μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που είναι πάντα το αθλητικό πνεύμα και η εξέλιξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και ανάλογες σχέσεις όπως η δική μας πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε σωματεία, προέδρους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές.



« PREV
NEXT »

7 σχόλια

  1. Αντιο καλη ζωη !! Τι ωρα τον βγαζουν ηταν μεγαλος ο μακαριτης!!! Την κυριακη θα δειτε το μηνυμα και τα εκτροπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουτε φωτογραφια δεν μπορειτε να βγαλετε ... κουρνια θα το κανετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βγάλτε χολη όλοι σας.... Μπράβο στισ ομάδες που έχουν χτίσει ένα καλό σύνολο κατι που άλλοι παλεύουν χρόνια και στο τελος δεν κατεβαίνουν καν... Είτε πρωτος ειτε δεύτερος αξίζουν και οι δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα λογια ολοι καλη ειμαστε!!! Αλο νς εισαο πρωτος και αλλο να εισαι δευτερος!! Η διαφορα ο πιος ξερει απο ποδοσφαιρο ειναι μεγαλη διαφορα!!!! Για τους ασχετους σιγουρα ειναι το ιδιο!!! Παρηγορια στον αρρωστο με λιγα λογια!!!!! Οταν εισαι δευτερος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα είσαι πολύ αστείος αδερφέ!! Σε περιμένουμε την Κυριακή να σου δείξουμε τι σημαίνει καινούργιο!! Να σου δώσουμε την αγάπη και την στοργή του 2ου!

      Διαγραφή
  5. θα μας ζαλισουνε τα πιτσιρικια του καινουριου που μαζευονται και βριζουνε σε καθε ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.