Τελευταια Νεα

3 Μαρ 2018

Ισόπαλοι Θύελλα και Αχελώος

Ισόπαλος με σκορ 1-1 έληξε ο αγώνας στο γήπεδο Παραβόλας ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Αχελώο Αγγελοκάστρου.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 30' όταν ο Αλ Γιουσέφ από αριστερά βρήκε μέσα στην περιοχή Λ.Σταμάτη που με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζαλοκώστας μέσα στην περιοχή στο 37' με τον διαιτητή να δείχνει "παίζεται".
Στην επανάληψη η Θύελλα έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι πίθεσαν για τη ισοφάριση. Η προειδοποίηση ήρθε στο 74' όταν σε σέντρα από αριστερά ο Ζαλοκώστας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στο 76' σουτ του Θώδη απέκρουσε ο Μπαλάσκας με τα πόδια. Η Θύελλα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 84΄να κάνει το 2-0 όταν στην παράλληλη συρτή σέντρα του Αυγέρη από δεξιά ο Σταμάτης Λ. δεν πρόλαβε την μπάλα.
Η ισοφάριση ήρθε στο 89' όταν σε φάλουν του Προβίδα από δεξιά ο Μαχμούτ προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, ο Μπαλάσκας έκανε έξοδο η μπάλα βρήκε σε σώμα και κατάληξε στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Θύελλα (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Σταμάτης Αλ., Βασιλείου (46' Τοπαλίδης), Ξανθόπουλος Ελ.), Κόκκαλης, Ντίνος, Ράπτης, Σταμάτης Αλ., Αυγέρης, Αλ Γιουσέφ (57' Κανθόπουλος Π. - 85' λ.τ. Κονδύλης)
Αχελώος (Βαλάντης Ζώης): Σίμος, Προβίδας, Παντής (46' Αριστόπουλος), Τσιλιπάνος, Σαγάνας Γ. (77' Μήκας), Χόντος, Αλεξάκης (62' Μαχμούτ), Ζαλοκώστας, Ζαρλακούτης (50' Σαγάνας Μ.), Θώδης, Φούντας



« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.