Τελευταια Νεα

3 Μαρ 2018

Σε τροχιά τετράδας ο Απόλλωνας Θέρμου.... 10-0 τον Πανοχθιακό

Εύκολο απόγευμα είχε ο Απόλλωνας θέρμου όπως μαρτυράει και το τελικό 10-0 απέναντι στον φιλοξενούμενο ΑΟ Πανοχθιακό.
Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη.
Αν και είχαν δηλωθεί 11 παίκτες από τον Πανοχθιακό στο Φ.Α. ξεκίνησε με 8, που κάποια στιγμή έγιναν 9 και λόγω τραυατισμού συνέχισε με 8.
Τα γκολ σημείωσαν οι Καρβελάς (1-0), Ρόκκος (2-0), Κούκος (3-0), Καλλιακμάνης Δ.Κ. (4-0), Κοθρούλας (5-0), Ρόκκος (6-0), Αλπέντζος (7-0), Πριόνας (8-0), Γιαννοκώστας (9-0), Πίτσιος (10-0)

Απόλλων Θέρμου (Β. Παστρωμάς): Γκουρνέλος, Καλλιακμάνης Δ.Γ. (46' Πριόνας), Καλλιακμάνης Δ.Κ., Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Καρβελάς (28' Πίτσιος), Κόκκοτος (46' Φάτσαλης), Μετσίνης, Κούκος (32' Κοθρούλας), Στεργίου
Α.Ο. Πανοχθιακός: Βασιλείου, Νίκολα, Κοτσιάς, Νιτσάκης, Βα,βακάς, Ρούσσος, Δήμος, Σταμάτης, Παναγιωτόπουλος, Πούλιος, Τσέπας


« PREV
NEXT »

11 σχόλια

  1. Λίγος σεβασμός δεν εβλαπτε σε μια ομάδα που κατέβηκε να παίξει με 9 παίχτες. Μάθετε να σεβεστε τέτοιους αντιπάλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή σας θερμιωτες βρικατε τα οχθια που δεν με τόσα προβλήματα κατέβηκαν να παίξουν τα παιδιά και βάζετε 10 γκολ..σταματήστε ρε γέλιοι αλλά αυτοί ειστε...Κάποια στιγμή θα είστε και εσείς σε κάποια δύσκολη στιγμή μακάρι να σας ξεφτιλίσουν και εσας..Ήδη η μία ομάδα σας όπου πάει ξεφτιλιζεται. ..Θα γυρίσει ο τροχος..

      Διαγραφή
  2. Ντρέπομαι για το θερμο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δν φτάνει που ήρθαν αυτός είναι ο σεβασμός, ντροπή που του χρόνου θα είστε στη θέση τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε αλλά εγώ απο τις συνθέσεις που διαβάζω παραπάνω μετράω 11 παίκτες. Δεν ξέρω από πού προκύπτει το 9. Πάντως στο γήπεδο δεν ήμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως παίζουν πουθενά στοίχημα τα τοπικά και μας δουλεύουν. !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 μετρατε...9 σας ειπαν μετα...ενω το παιχνιδι ξεκινησε με 7 ή 8 παικτες απο τα οχθια για να μαθετε ολη την ιστορια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαγκες τελος!! Στα οχθια πηγε μεχρι κσι η αστυνομια για αυτα που εγιναν!!! Και η αναγεννηση θερμου τρωει καθε κυριακη 7-8-10 αλλα δεν μιλαει κανενας!! Ρε καντε μας τι χαρη που εχεται και λογο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ντροπη σε αυτους που δεν μπορουν να κατεβουν στο Α τοπικο και ξεφτυλιζουν τα παιδια πιυ τους δινουν μια φανελα!!!! Και το θερμο καποτε ετρωγε 5-6 αλλα γελαγατε τοτε!! Ρε μην μιλατε γιατι θα παρουν και αλλοι σηρα για δεκαρα !!! Οπιος δεν μπορει στο σπιτι του!!! Τι το περασατε το ποδοσφαιρο κεντρο να δινει ψυχοροχαρτια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τωρα σας επιασε ο πονος για τα οχθια και για οσους τρωνε 7-10 !!! Ρε που τα πουλατε αυτα !!! Το θερμο ειναι ομαδα και να ξερεται οτι χτες παιξανε 5 που ηταν 14 χρονων στον αγωνα και στο 60 παιζαμε πασουλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και στοιχημα παιζουμε και το αιμα μας πισω περνουμε!! Κριμα ομως για καποια παιδια απο τα οχθια που δινουν την ψυχη τους και καποιοι τους δουλευουν!!! Θερμο ολε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.