Τελευταια Νεα

4 Φεβ 2018

Κόλλησαν στο μηδέν Φλόγα και Ναυπακτιακός

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης Φλόγα Παλαιομάνινας και Ναυπακτιακός Αστέρας ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.
Το φίλμ του αγώνα:
2' Σουτ Φραγκούλη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
10' Κόρνερ Αγγελόπουλου απομακρύνει η άμυνα, σουτ Μελετίδη νέες κόντρες σε αμυντικούς και η μπάλα καταλήγει κόρνερ
15' Κόρνερ από τον Αγγελόπουλο κεφαλιά Νικολακόπουλου διώχνει στη γραμμή ο Βασίλης Νούλας
25' Σουτ Αγγελόπουλου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς νέο σουτ από τον Μελετίδη ο Στριμμένος αποκρούει πάνω στη γραμμή, η μπάλα φτάνει στον Καντάνη που κάνει το σουτ πάνω στον Ζαχαράκη με τη μπάλα να χτυπάει πρώτα στο πόδι και ύστερα στο χέρι του παίκτη της Φλόγας και να δίνεται πέναλτι. Το σφύριγμα του διαιτητή ακολούθησαν έντονες διαμρτυρίες από τους γηπεδούχους οι οποίοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζαχαράκη με κόκκινη.
27' Το πέναλτι εκτελεί ο Θεοχάρης με τον Μπαλάφα να λέει "όχι" αποκρούοντας σε κόρνερ
35' Σέντρα Μικελάτου κεφαλιά Ρουμπάτου μπλόκαρε ο Μπαλάφας
42' Κόρνερ με πάσα του Βασιλόγιαννη στο Σπ. Νούλα που έκανε τη σέντρα με τον Σαλμά να πετάγεται στην πορεία της μπάλας αλλά δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε άουτ
47' Σουτ Αγγελόπουλου πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
57' Απ'ευθείας κόκκινη κάρτα στον Νταλαπέρα με τη Φλόγα να μένει με 9 παίκτες
65' Συρτό φάουλ του Μικελάτου έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαλάφας
88' Αντεπίθεση για τη Φλόγα με τον Κράνη που έκανε το σουτ ελάχιστα άουτ

Φλόγα (Γ. Γιάκος): Μπαλάφας Παναγιωτόπουλος, Β. Νούλας (69' Κουρσάρης), Στριμμένος, Σαλμάς, Νταλαπέρας, Γκουτσέλης, Ζαχαράκης, Φραγκούλης (65' Ψηφής), Νούλας Σπ. (89' Κουσκούνης), Βασιλόγιαννης (83' Κράνης)
Ναυπακτιακός (Ν. Μιμηγιάννης): Μούζος, Καζανάς (79' Ψυχογιός), Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Καντάνης, Αγγελόπουλος (88' Παπανδρέου), Σαμπανέϊ, Μελετίδης, Μικελάτος (88' Κονίδας), Ρουμπάτος (55' Λαγός)



« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. Αν πάρει το πρωτάθλημα η Ναυπάκτος,θα το πάρει λόγω ανικανοτητας των άλλων.Για 35 λεπτά έπαιζε με δύο παίκτες παραπάνω από τη Φλόγα ( η οποία είχε παίξει και Τεταρτη με Ομήρο) και δεν έκανε ούτε φάση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ μαλλον ήσουν σε άλλο γηπεδο. .Ένα σουτ έκανε η φλόγα στο τέλος και επέζε μονοτερμα η Ναύπακτο και ήταν και βούρκος το γηπεδο..Ναύπακτο πολυ ανωτερη..Από έναν αγρινιωτή που ήταν στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είπα ότι δεν ήταν ανώτερη η Ναυπάκτος.Μιλησα για το διάστημα που έπαιξε με δύο παίκτες παραπάνω.Που ήταν οι παικταραδες που ήρθαν το Γενάρη και έγραφαν τα site για μεταγραφικες βόμβες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.