Τελευταια Νεα

25 Φεβ 2018

Κόλλησαν στο μηδέν Αράκυνθος και Απόλλψν Θέρμου

Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης Αράκυνθος Ματαράγκας και Απόλλων Θέρμου αναδείχτηκαν ισόπλαοι χωρίς τέρματα.
Λιγοστές οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες με τον Κούντρα του Απόλλωνα να κρατάει το μηδέν σε δύο περιπτώσεις με ισάριθμες εκπληκτικές αποκρούσεις.
Αράκυνθος Ματαράγκας (Θ.Λαυράνος): Γκρέκας, Ιοαρδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Σιβρίκας, Μπούκαρης Π., Μπούκαρης χ., Μπανάκας Ν. (90' Ντζάνης), Τσοπανάς (90' Κορομπύλης Π.), Ευθυμίου (78' Ζαπαντιώτης), Βδουκάκης 970' Κουζέλης Κ.), Κουζέλης Δ.
Απόλλων Θέρμου (Β.Παστρωμάς): Κούντρας, Καλιακμάνης Δ., Καλιακμάνης Δ.Γ. (79' Στεργίου), Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Καρβελάς (89'), Κόκκοτος (85' Πίτσιος), Πελεκάνος, Κούκος, Κοθρούλας



« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Επρεπε να ντρεπεστε που υπαρχουν τετοια βοσκοτοπια ακομα σε αυτην την εποχη που ζουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι όταν η Ματαράγκα είχε γήπεδο με χόρτο εσύ έπαιζες στο Πετροχώρι.Ασε μας ρε φίλε.Φετος καλά πήγαμε κ στο θερμό κ σήμερα.Ας είναι καλά ο τερματοφύλακας σου.Εδω έχουν γίνει χωράφια γήπεδα σε εθνικές κατηγορίες με τόση βροχή φέτος.Σε ορισμένους πάντα κάτι φταίει όταν έρχονται στην Ματαράγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτα μην φας πολυ χορταρι και φουσκωσεις!! Στο θερμο καλα πηφες αφου ο προπονητης μας εκανε πειραματα !! Τιυς λογους θα τους μαθεις συντομα!! Δεν κοιμομαστε να ξερεις στο θερμο αλπα καποιες φορες κανουμε τον μακακα!! Και γιαυτο αλαξαμε και προπονητη!!! Τωρα τα υπολοιπα θα τα ξανα πουμε!! Κοιτα να σωθεις πρωτα γιατι δεν σε βλεπω καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς μείναμε κατηγορία.Καλη επιτυχία στα play off να έχετε.θα τα λέγαμε του χρόνου αλλά μπορεί να είστε Γ Εθνική εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις αθ ειμαστε σιγουρα παλι σε μια πολυ καλη θεση και ισως και κατι παραπανω του χρονου!! Φετος τον στοχο τον πιασαμε και με 9 θερμιους!!! Εσεις του χρονου θα δουμε που θα ειστε?? Αυτο κρατατο μην το ξεχασεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.