Τελευταια Νεα

5 Φεβ 2018

Εμειναν στο μηδέν Τρίκαρδος και Όμηρος

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στο Νεοχώρι ανάμεσα στον τυπικά γηπεδούχο Τρίκαρδο Κατοχής και τον Ομηρο Νεοχωρίου με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα.
O Ομηρος είχε την υπεροχή μέχρι το 60' όταν και έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ματσίγκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι "πράσινοι" είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν με κορυφαία του Μπολούμπαση όταν το φάουλ που εκτέλεσε βρήκε και στα δύο δοκάρια.  Ο Τρίκαρδος είχε ένα πολύ καλό σουτ του Ευ.Σεραφίγγου το οποίο όμως κατάληξε άουτ.
Τρίκαρδος (Γ. Ασπρογέρακας): Τσιάρας, Καβαλιέρης, Βασιλάρης, Τσιλιπάνος, Γατσώρης, Σαμψώνας, Σεραφίγγος, Φραγκούλης, Χαλαζιάς (62' Μούτσα), Αγγέλης (89' παναγιωτόπουλος), Βρέττας (62' Κουκουρδέλης)
Όμηρος (Χρ. Καραπίτσος): Δουλιώτης, Παπανικολάου, Ματσίγκας, Αλεξόπουλος, Τσώνης, Θεοδωρίδης, Μπούνας (81' Φράγκος Γ.), Τσίμπιτσης, Σεραφίγγος (69' Μανθόπουλος), Γκάτσης, Μπουλούμπασης 

« PREV
NEXT »

11 σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Μπορεί??? Με το δικό σου μάτι... ΜηπωςΜόμως το πλάνο του Τρικαρδο του βγήκε... Και απλά μια ομάδα που προσπαθεί μόνο με στημένα να βάζει γκολ χάνεται ευκολαε.... Λέω εγώ μήπως? ¿????

      Διαγραφή
  2. Η ΑΕΜ ΘΑΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΘΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή την πρώτη θέση θα την πάρει ο Τρικαρδο.. Να αρχίσουμε να το πιστεύουμε... Χαχαχα

      Διαγραφή
  3. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα α Ωραίες εκτιμήσεις και του αγώνα και τις κατάταξης.. Το παιχνίδι όμως ο Τρικαρδο το έβγαλε όπως το σχεδίασε.. Και το πρωτάθλημα το πάει όπως το σχεδίασε και αν του βγει το πλάνο του και η κατάταξη η τελική θα είναι όπως την σχεδίασε... Και δεν θα είναι η τέταρτη.... Προς το παρόν ας ασχοληθούμε με τα επόμενα παιχνιδια και βλέπουμε.. Ποιος υπήρχε η δεν υπήρχε στο γήπεδο .. Μήπως καμια φορά και οι ισοπαλίες για μερικούς είναι ΗΤΤΕΣ.. χαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ .ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ.....

      Διαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΩΡΑΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.ΦΙΛΕ 4:11 ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ,ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΟΤΙ ΣΑΝ ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΜ ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ .ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ...ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ,ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΗΤΤΑ .ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ ΑΕΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΡΔΟ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΟΡΕΙΝΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.

      Διαγραφή
  6. Εσύ ξέρεις .. Εγώ δεν μπορώ να σου προτείνω κατι σχετικα με αυτο.. Αν το αντιλαβανεσαιαν φίλε έτσι τι να πω εγώ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.