Τελευταια Νεα

1 Φεβ 2018

Το μήνυμα του Προέδρου του Τρίκαρδου για το ντέρμπι με τον Όμηρο


Το μήνυμα του προέδρου του Τρίκαρδου Κατοχής, Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ενόψει του ντέρμπι με τον Όμηρο Νεοχωρίου.
Αναλυτικά:
Παραμονή ενός μεγάλου derby και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Πριν από κάθε παιχνίδι υπάρχει ένα σχετικό άγχος , αλλά η εμπιστοσύνη που έχω στην ομάδα , στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό team είναι τεράστια .
Σε κάθε περίπτωση τέτοια παιχνίδια είναι διαφήμιση για το τοπικό μας ποδόσφαιρο και οφείλουμε όλοι, παράγοντες και φίλαθλος κόσμος, να φερθούμε ανάλογα. Δύο από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού , δύο από τις πιο αγαπητές ομάδες , σε ένα κομβικό σημείο για το πρωτάθλημα , δίνουν έναν άτυπο τελικό.
Επειδή είμαι λάτρης των αριθμών και των προγνωστικών , έχω να πω ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν χωράνε προβλέψεις .Είναι το απόλυτο παιχνίδι της χρονιάς (σε ανάλυση των στατιστικών οι ομάδες φέτος έχουν περίπου την ίδια εικόνα ). Προσωπικά, νιώθω πραγματικά τυχερός που μέσα από μια άψογη συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης δημιουργήσαμε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο με αξιώσεις. Στόχος της ομάδας ήταν και είναι η είσοδος στην τετράδα που οδηγεί στους αγώνες play-off για την άνοδο στην Γ´ Εθνική Κατηγορία (Football League 2). Πρωταρχικό μας μέλημα όμως ήταν να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα ευχαριστιόμαστε να μετέχουμε , να δημιουργήσουμε ένα κλίμα "οικογενειακό" και αυτό ήταν για εμάς ζητούμενο είτε βγούμε πρώτοι ,είτε 16οι. Ευχή για το προσεχές παιχνίδι , θα είναι αυτό που λέω πάντα ....υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, η καλύτερη ομάδα αγωνιστικά να κερδίσει και να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι για να ευχαριστηθεί ο φίλαθλος κόσμος.Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες!!! Με εκτίμηση Ιωάννης Λ. Τριανταφυλλάκης Πρόεδρος Ενώσεως ΑΟΚ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ


« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. ο τριανταφυλλάκης μιλάει για το Σκοπιανό
    ο τριανταφυλλάκης λύνει το κυπριακό
    ο τριανταφυλλάκης ηταν ο πρώτος Έλληνας στο φεγγάρι
    ο τριανταφυλλάκης σχολιάζει τα derby
    εντάξει έκλαψα αλήθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τέρμα οι ευγενειες θα τα πούμε στο γήπεδο μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΑΠΑ ΣΤΟΝ ΟΜΗΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.