Τελευταια Νεα

3 Φεβ 2018

Ισόπαλοι Θύελλα και Απόλλωνας

Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας στην Παραβόλα ανάμεσαα στην τοπική Θύελλα και τον Απόλλωνα Δοκιμίου.
Ο αγώνας έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχόμενης βροχόπτωσης καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και κύριο χαρακτηριστικό του ήταν οι δυνατές μονομαχίες.
Στο 24' η Θύελλα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με ένα εκπληκτικό γκολ του Αυγέρη έξω αοπό την περιοχή και δεξιά που κρέμασε τον Θεοδωρακόπουλο που βρήκε την μπάλα η οποία στη συνέχεια χρύπησε στη μέσα πλευρά του οριζόντιο δοκαριού και κατέληκε στα δίχτυα. Στο 44' ο Απόλλωνα έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δαλαγιώργου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πριν την αποβολή οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή με τον διαιτητή Καραβασίλη στην αρχή να δείχνει την άσπρη βούλα αλλά ο επόπτης που ήταν κοντά έδειξε ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής και τελικά δόθηκε φάουλ.
Στο 52' ο Απόλλωνας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν σε κεφαλιά του Ξευγένη και με τον Μπαλάκα εξουδετερωμένο ο Ράπτης έδιωξε τη μπάά πριν αυτή περάσει τη γραμμή.
Στο 60' η Θύελλα έμεινε και αυτή με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κόκκαλη για φάουλ.
Στο 62' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ξευγένη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι ο παικτης του Απόλλωνα στην προσπάθεια να κάνει το σουτ έκανε έπιασε αέρα και έπεσε μόνος του.
Το πέναλτι εκτέλεσε εύσχοχα ο Απ. Κορομηλάς ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 71' ο Απόλλωνας πήρε το προβάδισμα στο σκορ με 1-2 όταν ο Μπούρος με σουτ δεξιά και έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του Μπαλάσκα που αντέδρασε αλλά δεν κατάφερε να αποσοβήσει το γκολ.
Η ισοφάριση για τη Θύελλα ήρθε στο 90' όταν σε απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λευτέρη Σταμάτη η μπάλα "έσκασε" μπροστά στον Θεοδωρακάπουλο και πέρασε κάτω από το κορμί του και κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 90' αποβλήθηκε ο Ταταράκης του Απόλλωνα με δεύετρη κίτρινη κάρτα για φάουλ

Θύελλα (Ανδρ. Κονδύλης): Μπαλάσκας, Μπλέτσας, Σταμάτης Αλ. (62' Κρανιάς), Ξανθόπουλος (86' Κονδύλης), Ντίνος, Κόκκαλης, Ρεπανίδας, Ράπτης, Σταμάτης Ελ. ,, Αυγέρης, Αλ Γιουσέφ (72' Τοπαλίδης)
Απόλλων (Ι.Μακρής): Θεοδωρακόπουλος, Τσακανίκας Ι., Κορομηλάς Απ., Μυλωνάς, Κοκώνης Ευθ., Δαλαγιώργος, Μαλάφας, Μανουσάκης (72' Σουροβέλης), Ξευγένης (77' Ταταράκης), Καμμένος (79' Δημητρέλης), Τσακανίκας Ν. (46' Μπούρος)



« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Kokka ean den se evgaze me kokinh tha toys epernes monos soy..eisai megalh paixtara...twra thelw na dw ean tha se timorisoyn apo then epsna

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.