Τελευταια Νεα

21 Φεβ 2018

Επέστρεψε στις νίκες ο Τρίκαρδος... 3-1 στο Μεσολόγγι την Αναγέννηση

Στις νίκες επέστρεψε ο Τρίκαρδος Κατοχής που επικράτησε με 3-1 της Αναγέννησης στ Μεσολόγγι.
Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν από την αρχή του παιχνιδιού τους γηπεδούχους με αποτέλεσμα στο 17΄ με σουτ του Αγγέλη μέσα από την περιοχή να πάρουν προβάδισμα στο σκορ 0-1.
Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν και πέντε λεπτά αργότερα στο
23΄και σε ανατροπή του Μπέλλου από τον Παναγιωτόπουλο μέσα στην περιοχή θα κερδίσουν πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βασιλείου και θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Ο Τρίκαρδος στο 35΄ και μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Βρέττα θα πάρει εκ νέου κεφάλι στο σκορ 1-2. Και ένα λεπτό αργότερα στο 36΄και πάλι από στημένη μπάλα μετά από κόρνερ του Καβαλιέρη και κεφαλιά του Τσιλιπάνου θα πάρει αέρα δυο τερμάτων κάνοντας το 1-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού θα πέσει, με την ομάδα της Κατοχής να έχει κάποιες καλές στιγμές που θα μπορούσε να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων όμως να φωνάζει παρών όποτε αυτό χρειάστηκε.
Μεγάλος άτυχος του παιχνιδιού ο Μεσολογγίτης ποδοσφαιριστής του Τρίκαρδου Κατοχής Γιάννης Χαλαζιάς που σε μια διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε κάτω από το μάτι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Οι συντακτική ομάδα του www.aitosports.gr εύχεται στον Γιάννη, καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:
2΄μπαλια στην πλάτη της άμυνας για τον Αγγέλη και πλάσε, με τον Βασκαντήρα να διώχνει σε κόρνερ.
5΄βαθεια μπαλιά του Ψηλού για τον Βρέττα, το σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ.
16΄νέο σουτ από τον Βρέττα άουτ.
17΄ΓΚΟΛ, αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων να απομακρύνει τη μπάλα, με σουτ μέσα από την περιοχή ο Αγγελής θα κάνει το 0-1.
23΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για του γηπεδούχους σε ανατροπή του Μπέλλου από τον Παναγιωτόπουλο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βασιλείου και θα ισοφαρίσει σε 1-1.
35΄ΓΚΟΛ, αριστουργηματική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βρέττα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Βασκαντήρα και 1-2.
36΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ του Καβαλιέρη, κεφαλιά του Τσιλιπάνου στην καρδιά της άμυνας και 1-3.
40΄βαθεια μπαλιά του Παναγιωτόπουλου, κεφαλιά του Αγγέλη με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
41΄σουτ του Βασιλάρη, σε κόρνερ ο Βασκαντήρας.
45΄ σύγκρουση στο αέρα μεταξύ Παπουτσόπουλου και Χαλαζιά, με τον τελευταίο να μεταφέρεται στο ημίχρονο με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
49΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Βρέττα, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Βασκαντήρας.
52΄σουτ του Αγγέλη, με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.
65΄πλασέ του Καβαλιέρη άουτ.
68΄σουτ του Σαμψώνα άουτ.
85΄σουτ του Παναγιωτόπουλο θα αποκρούσει ο Βασκαντήρας.
87΄γρηγορη εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους, σουτ του Καβαλιέρη αποκρούει ο Βασκαντήρας.
Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Κουτρουμάνος και Τάκος.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Δημήτρης Μαντέλος) Βασκαντήρας, Ρήγας, Μπαρμπαρούσης, Παπαδάτος – Νταλιάνης, Παπουτσόπουλος, Ζώγας, Μιχαλόπουλος (46΄Καρβέλης), Μπαλαμπάνης, Φλωρόπουλος (88΄Καππές), Βασιλείου, Μπέλλος (32΄λ.τ Χαϊκάλης).
Τρίκαρδος Κατοχής: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Τσιάρας, Παναγιωτόπουλος, Βασιλάρης, Γατσώρης, Ψηλός, Τσιλιπάνος, Καβαλιέρης, Χαλαζιάς (46΄λ.τ Σαμψώνας), Βρέττας (79΄Κοντοπάνος), Αγγέλης (84΄Ματσίγκας), Φραγκούλης.
http://aitosports.gr


« PREV
NEXT »

3 σχόλια

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.