Τελευταια Νεα

21 Φεβ 2018

Πήρε το ντέρμπι ο Όμηρος.... 2-1 την ΑΕ Μεσολογγίου


Σε τροχιά τετράδας παρέμεινε ο Όμηρος Νεοχωρίου που κέρδισε με σκορ 2-1 την φιλοξενούμενη ΑΕ Μεσολογγίου.
Ο Ομηρος ήταν καλύτερος και επικράτησε δίκαια της ΑΕΜ. Στο 15' ο Γκάστης με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους  και στο 40' έχασαν σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους αλλά η κεφαλιά του Γκάτση σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 58' ο Μπούνας με σουτ έκανε το 2-0. Η ΑΕΜ μείωσε στο 65' με γκολ του Ζαχαρόπουλου.
Οι γηπεδούχοι στο 70' είχαν δοκάρι σε σουτ του Σεραφίγγου.

Ομηρος (Χρ.Καραπίτσος): Δουλιώτης, Κοκώνης (70' Παπανικολάου), Ματσίγκας, Αλεξόπουλος (84' Θεοδωρίδης), Τσώνης, Μανθόπουλος, Μπούνας, Τσίμπιτσης, Σεραφίγγος (89' Φράγκος Γ.), Γκάτσης, Μπουλούμπασης (93' Βαλτογιάννης Κ.)
ΑΕ Μεσολογγίου (Β. Ξανθόπουλος): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Πασπαλιάρης (35' Μπαλαμπάνης), Ντζιμάνης, Ζαχαρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Παπαποστόλου, Gacesa, Βασιλάρης, Πιστιόλης (66' Ανδρεόπουλος)


« PREV
NEXT »

5 σχόλια

  1. ΥΠΗΡΧΕ ΑΕΜ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αστερας εχει την πιο πληρες ομαδα τελικα με διαφορα.εδω στο ματς με την κατοχη βαλανε 4 και να σκεφτει κανεις δεν επαιζαν καραγιαννης δενδρινος μουζος σχοινας που σε ολα τα ματς επαιζαν..εχουν ενα σκαλι πιο πανω το καλυτερο ροστερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ρεπορτάζ και το σχόλιο αναφέρεται σε Ομήρο και ΑΕΜ...Που κολλάει εδώ το Κατοχή Ναυπάκτος??? (Υ.Γ.:Οι πιο πλήρεις ομάδες στην Ευρώπη:1.Barca 2.Real 3.Pari 4.Bayern 5.Ναυπακτος...)

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή φίλε οι Δενδρινος,Καραγιάννης,Σχοινας είναι καλύτεροι απ αυτους που έπαιξαν στη θέση τους???Θέλω να πω ότι όντως ο Ναυπακτιακος έχει ποιοτικό roaster αλλά πρέπει να παίζουν έντεκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα θες τετοιους παιχτες για να ανεβεις Α Αιτ/νιας κλαφτα Χαραλαμπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.