Τελευταια Νεα

5 Ιαν 2018

Παραμένει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ρότσα

Ζωντανό κρατά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Λουίς Ρότσα συνεργάτης του γραφείου μάνατζερ που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Πορτογάλου αριστερού μπακ.
Μπορεί μετά τις προσθήκες των Μασούντ και Μοράν για την ΑΕΚ να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και το θέμα του αριστερού μπακ να έχει πάει πίσω δίχως να είναι καν σίγουρο πως θα αποκτηθεί το Γενάρη, ωστόσο μία διαφορετική διάσταση έρχεται στην επικαιρότητα. 
Ο Σιμάο Κουτίνιο, συνεργάτης του μάνατζερ Κάρλος Γκονσάλβες που διαχειρίζεται μέσω του γραφείου του τα δικαιώματα του Λουίς Ρότσα, αναφέρει πως το θέμα του Πορτογάλου αριστερού μπακ του Παναιτωλικού παραμένει ανοιχτό. «Μιλάμε με την ΑΕΚ για τον Ρότσα», ανέφερε σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», έστω κι αν τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ανέφεραν πως δεν απασχολεί πλέον σοβαρά την ΑΕΚ. 

Υπενθυμίζεται πως ο 24χρονος άσος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου μέχρι το 2019, αλλά υπάρχει μια άτυπη συμφωνία με τον Παναιτωλικό να μπορεί να φύγει αν φέρει πρόταση κοντά στις 150.000 ευρώ.


http://www.sport-fm.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.