Τελευταια Νεα

24 Νοε 2017

Κάνει λόγο για τιμωρία Παπαχρήστου η ιστοσελίδα sfyrigmata.blogspot.gr

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας sfyrigmata.blogspot.gr κάνει λόγο για τιμωρία του Προέδρου της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτη Παπαχρήστου από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως σύμφωνα με πληροφορίες στον Παναγιώτη Παπαχρήστο επιβλήθηκε ποινή έκπτωσης τριών μηνών από την προεδρία της ΕΠΣΝΑ, λόγω των καταγγελιών του Γιώργου Λαγούδη για θέματα που αφορούν την οικονομική διαχείριση των ετών 2013 - 15, πως ο Παναγιώτης Παπαχρήστος θα αντικατασταθεί από τις θέσεις που κατέχει στην ΕΠΟ και ότι διατηρεί το δικαίωμα έφεσης της απόφασης.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας:

Καπνός υπήρχε, καθώς στο σάιτ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας τα έγγραφα που έχουν σχέση με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων και με τις ποινές δεν φέρουν την υπογραφή του προέδρου της Τάκη Παπαχρήστου, εκ των κορυφαίων στελεχών της διοίκησης Γραμμένου και διοικητικού υπεύθυνου για τις Εθνικές Ομάδες. Όπως φαίνεται υπάρχει και φωτιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Δεοντολογίας έβγαλε απόφαση για την καταγγελία του πρώην γενικού γραμματέα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Λαγούδη, ο οποίος είχε βρει θέματα στην οικονομική διαχείριση των ετών 2013-15. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Παπαχρήστος άκουσε τις… καμπάνες να χτυπούν, καθώς του επιβλήθηκε ποινή έκπτωσης τριών μηνών από την προεδρία της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.
Το περίεργο είναι ότι η ποινή δεν ανακοινώνεται, για να επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Σύμφωνα με το άρθρο 42 του κανονισμού λειτουργίας της Επιτροπής Δεοντολογίας η διοίκηση της ΕΠΟ είναι αυτή που πρέπει να ανακοινώνει τις αποφάσεις της. Ο κ. Παπαχρήστος έχει δικαίωμα έφεσης.
Με βάση την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας η διοίκηση Γραμμένου δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα. Προηγήθηκε η παραπομπή του Κουπτσίδη σε δίκη για κακούργημα, ενώ ακόμη δεν έχει κηρυχθεί έκπτωτος για να μην διαταραχθούν οι λεπτές ισορροπίες στην ΕΠΟ… Ο κ. Παπαχρήστος θα αντικατασταθεί από τα πόστα που έχει στην ΕΠΟ, καθώς εκτός από υπεύθυνος για τις εθνικές ομάδες, είναι αναπληρωματικός εκπρόσωπος στην ΕΟΕ και στην Grassroots Football Panel της UEFA;

πηγή: sfyrigmata.blogspot.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.