Τελευταια Νεα

24 Νοε 2017

Φαράντος: Θα παλέψουμε μέχρι τέλους με οποιοδήποτε κόστος

Ο προπονητής της Γ.Ε. Αγρινίου Σωτήρης Φαράντος μίλησε στο basket247.gr για την φετινή μάχη της ομάδας του Αγρινίου στην Γ Εθνική.

Για την έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα (1Ν-4Η): Η έως τώρα πορεία μας είναι φυσιολογική. Είμαστε μια ομάδα που έλαβε πρόσκληση 10 μέρες σχεδόν πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έχουμε 14 παίκτες εκ των οποίων οι 9 είναι από 18 ετών και κάτω. Είναι λογικό η αποστολή μας να είναι δύσκολη αλλά να είστε σίγουροι ότι θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους. Κάναμε μια μεγάλη νίκη που δεν περίμενε κανείς με τον ΑΓΣΙ. Ουσιαστικά το μόνο παιχνίδι που μας πήγε πίσω είναι το ματς με τους Ίκαρους Τρικάλων όπου το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας στο Αγρίνιο. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα θεωρώ ότι ήρθαν φυσιολογικά καθώς ηττηθήκαμε από ομάδες έμπειρες και από αυτές που βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Η τριάδα αγώνων που είχαμε με όλους τους πρώτους (Βόλος, Βέροια) ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Κέρκυρα. Σε κάθε παιχνίδι θα παλεύουμε για την νίκη και αν αυτή δεν είναι εφικτή θα προσπαθούμε να κερδίζουμε πράγματα απο το κάθε ματς.

Για την παραμονή στην κατηγορία: Γνωρίζουμε ότι η προσπάθεια για την σωτηρία είναι πολύ δύσκολη. Για αλλού ξεκινήσαμε την χρονιά και αλλού καταλήξαμε. Οι 7 από τους 14 παίκτες μας πάνε σχολείο ακόμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα παραδοθούμε αμαχητί. Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους και τον Μάιο θα κάνουμε το ταμείο μας.

Για τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο: Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που έρχεται στα παιχνίδια και μας συμπαραστέκεται. Θέλω να τονίσω ότι ειδικά για τα νέα παιδιά αλλά και για τους πιο έμπειρους ο κόσμος είναι η μεγαλύτερη πηγή δύναμης και θα ήθελα να δω το ΔΑΚ Αγρινίου γεμάτο και στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο δρόμος είναι μακρύς..ξέραμε ότι θα φάμε και "χαστούκια" στην πορεία αυτή, αλλά αυτό δεν πρόκειται να μας κάμψει. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι τέλους και με οποιοδήποτε κόστος.

πηγή: basket247.gr
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.