Τελευταια Νεα

5 Νοε 2017

Μόνη στην κορυφή με τεσσάρα η Φλόγα

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας παρέμεινε η Φλόγα Παλαιομάνινας που επιβλήθηκε στην Παραβόλα της τοπικής Θύελλας με 4 - 0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Φλόγα, που έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία εκμεταλλευόμενη την ήττα της Α.Ε.Μ. από το Ναυπακτιακό, ήταν ο Νίκος Νταλαπέρας που σημείωσε τρία τέρματα και κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το τέταρτο. Στα τελευταία λεπτά τραυματίστηκε ο Γιώργος Κόκκαλης, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση και πλέον είναι καλύτερα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες μπροστά στις αντίπαλες εστίες, όμως το 0 - 0 παρέμεινε. Η Φλόγα κατάφερε να "ξεκλειδώσει" την άμυνα των γηπεδούχων στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Σπυριλιώτης έκανε τη σέντρα και ο Νταλαπέρας με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι δέχτηκαν το δεύτερο τέρμα. Ο Μπαλάσκας έδιωξε το σουτ του Βασιλόγιαννη, αλλά στην επαναφορά ο Νταλαπέρας έκανε το 0 - 2. Στο 61΄ ο Νταλαπέρας κέρδισε πέναλτι και ο Βασιλόγιαννης ευστόχησε στην εκτέλεση σημειώνοντας το τρίτο γκολ της Φλόγας. Στο 67΄ στο σουτ του Σπύρου Νούλα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Νταλαπέρας έκανε το 0 - 4. Στο 82΄ ήρθε ο τραυματισμός του Γιώργου Κόκκαλη ο οποίος μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο και το παιχνίδι διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά με το 0 - 4 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ (Ανδρέας Κονδύλης): Μπαλάσκας, Παπαγιάννης (51΄ Αλ Γιουσέφ), Σταμάτης Α., Βασιλείου (62΄ Ντίνος), Σταμάτης Γ., Κόκκαλης (90΄ λ.τ. Χονδρογιάννης), Ρεπανίδας, Ράπτης, Σταμάτης Ε., Αυγέρης, Μπλέτσας (31΄ Τοπαλίδης).

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Παναγιωτόπουλος Π., Νούλας Β., Στριμένος, Σαλμάς, Ψηφής (80΄ Προβίδας), Νταλαπέρας (69΄ Κουσκούνης), Κοτρότσος (69΄ Τσοπανάς), Σπυριλιώτης, Νούλας Σ. (86΄ Μπρέσιακας), Βασιλόγιαννης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.