Τελευταια Νεα

16 Νοε 2017

Ανακοίνωση για τη διαιτησία από τη Θύελλα Παραβόλας

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διατησία του αγώνα με τον Τρίκαρδο Κατοχής αλλά και προηγούμενους αγώνες εξέδωσε η Θύελλα Παραβόλας.
Η ανακοίνωση:
Το ΔΣ της Θύελλας Παραβόλας διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία του κου Ματσούκα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Τρίκαρδο Κατοχής, όπου στο 35' δεν μας δίνει καθαρό πέναλτι και ενώ το σκορ είναι στο 0-0 και στην επόμενη φάση δίνει πέναλτι εναντίον μας ενώ έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ. 
Εμείς ως Θύελλα δεν διαμαρτυρόμαστε γενικά για τη διαιτησία ενώ οι συνθήκες μας φέρνουν να το κάνουμε. 
Δεν έχουμε διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του κου Γκιάφη στον αγώνα με τον Απόλλωνα στο Δοκίμι και ενώ η ομάδα μας προηγείται 0-1 δεν αποβάλει ποδοσφαιριστή του Δοκιμίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στον εντός έδρας αγώνα με τον Αράκυνθο Ματαράγκας ο κος Παναγιωτόπουλος σφυρίζει ανύπαρκτο πέναλτι εναντίον μας και ο ίδιος διαιτητής στον αγώνα με τη Φλόγα Παλαιομάνινας και ενώ το σκορ είναι στο 0-0 στο 40' δεν μας δίνει καθαρό πέναλτι.
Εχουμε φτάσει σε απόγνωση. Από τις αντίπαλες ομάδες καμία δεν έχει διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία στους μεταξύ μας αγώνες ενώ εμείς είμαστε μόνιμα αδικημένοι.
Εάν είναι να συνεχιστεί τι ίδιο και στους επόμενους αγώνες θα ήταν προτιμότερο να παραιτηθούμε από το πρωτάθλημα.



« PREV
NEXT »

6 σχόλια

  1. Παιδιά δεν φταίει η διαιτησία όταν τρως 4αρες μέσα στην έδρα σου. Κάτι άλλο φταίει.... Μήπως ήρθε η ωρα να το καταλάβουν κάποιοι εκεί στην Παραβόλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως έχει αδικηθεί η Θύελλα φέτος αρκετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φέτος σφυρίζουν αυτούς που ξοδεύουν λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.