Τελευταια Νεα

19 Νοε 2017

Μόνη στην κορυφή με πεντάρα η Φλόγα

Η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε με 5 - 0 τον Πανοχθιακό και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ναυπακτιακού με τον Όμηρο έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣΝΑ. Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, μπήκε σε ρόλο οδηγού από το ξεκίνημα και έφτασε σε μία σημαντική νίκη που την διατήρησε στην κορυφή.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 5ο μόλις λεπτό μετά από γέμισμα του Κουσκούνη και ασυνεννοησία στην άμυνα των γηπεδούχων. Οι παίκτες του Πανοχθιακού απείλησαν στο 27΄ με κεφαλιά του Γκουτσέλη να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 31΄ ο Σπυριλιώτης πέτυχε το δεύτερο γκολ της Φλόγας και στο 45΄ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3 - 0.
Η Φλόγα μπήκε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε δύο ακόμα γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο 52΄ το σουτ του Βασίλη Νούλα κόντραρε στο Γάκη και κατέληξε στα δίχτυα και στο 54΄ μετά από συνδυασμό του Σπύρου Νούλα με το Σπυριλιώτη, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Μπρέσιακας που σε κενή εστία έκανε το 5 - 0. Στη συνέχεια του αγώνα παρότι υπήρξαν ευκαιρίες το σκορ δεν άλλαξε και η Φλόγα έφτασε στη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα.

5΄ Γκολ. Γέμισμα του Κουσκούνη ασυνεννοησία της άμυνας με το Βασιλείου και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 1 - 0.
27΄ Φάουλ του Κώστα Παναγιωτόπουλου από αριστερά ο Γκουτσέλης στο δεύτερο δοκάρι πιάνει κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
31΄ Γκολ. Πάσα του Σπύρου Νούλα στο Σπυριλιώτη που απέναντι από το Βασιλείου πλασάρει εύστοχα για το 2 - 0.
33΄ Σέντρα του Μπρέσιακα από αριστερά ο Σπυριλιώτης "στρώνει" στον Ψηφή που πλασάρει άουτ.
45΄ Γκολ. Σέντρα του Μπρέσιακα από αριστερά ο Σπυριλιώτης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 - 0.
52΄ Γκολ. Σουτ του Βασίλη Νούλα η μπάλα κοντράρει στο Γάκη και αλλάζει πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα για το 4 - 0 με το γκολ να χρεώνεται στον αμυντικό του Πανοχθιακού.
54΄ Γκολ. Κάθετη πάσα του Σπύρου Νούλα στο Σπυριλιώτη που γυρίζει τη μπάλα στο Μπρέσιακα ο οποίος σε κενό τέρμα κάνει το 5 - 0.
60΄ Φάουλ του Μπρέσιακα διώχνει σε κόρνερ ο Βασιλείου.
60΄ Κόρνερ του Σπύρου Νούλα η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
64΄ Ο Σπυριλιώτης από δεξιά κάνει το γύρισμα στο Σπύρο Νούλα που πλασάρει πάνω από το δοκάρι.
67΄ Μακρινό σουτ του Σέρτζιο Μούτσα απέκρουσε ο Μπαλάφας.
73΄ Φαλτσαριστό σουτ του Σπύρου Νούλα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
87΄ Ο Κοτρότσος σε τετ α τετ με το Βασιλείου πάει να περάσει τον τερματοφύλακα του Πανοχθιακού, ο οποίος μαζεύει τη μπάλα.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Προβίδας, Νούλας Β. (84΄ Παναγιωτόπουλος Π.), Στριμένος, Σαλμάς (46΄ Τσοπανάς), Ψηφής, Μπρέσιακας, Κοτρότσος, Κουσκούνης, Νούλας Σ., Σπυριλιώτης.

ΠΑΝΟΧΘΙΑΚΟΣ (Γιάννης Καραμπούλης): Βασιλείου, Γκουτσέλης, Παναγιωτόπουλος Κ., Νιτσάκης (46΄ Σέρτζιο Μούτσα), Νταλαπέρας Η. (56΄ Ρουστεμάι), Γάκης, Τύμπας, Σταμάτης, Δήμος (53΄ Τσέπας Ε.), Τασούλης (63΄ Ανάστος), Καραγιάννης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.