Τελευταια Νεα

11 Νοε 2017

Νίκη με ανατροπή για Απόλλωνα Θέρμου.... Παράπονα για τη διαιτησία από Πανοχθιακό

Νίκη με ανατροπή για τον Απόλλωνα Θέρμου με σκορ 1-3 μέσα στην έδρα του Πανοχθιακού που έχει πολλά παραπονα από τη διαιτησία.
Ο Πανοχθιακός ήταν αυτός που προηγήθηκε στο σκορ στο 20' όταν ο Καραγιάννης έκανε σέντρα και ο Δήμος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούντρα.
Στο 40' οι γηπεδούχοι έμεναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρούσσου καθώς απώθησε τον α' βοηθό.
Τέσσερα λεπτά αργότερα (44') ο Δήμος έβγαινε αλλαγή και πριν βγει από τον αγωνιστικό χώρο δέχτηκε κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η δεύτερη, για καθυστέρηση αφήνοντας την ομάδα του με εννέα παίκτες. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για τη συγκεκριμένη αποβολή.
Η ομάδα του Θέρμου, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, έφτασε στην ισοφάριση στο 78' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρόκκου το οποίο κέρδισε ο ίδιος.
Στο 83' ο Ρόκκος κέρδισε πέναλτι από τον Τασούλη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι ήταν εκτός περιοχής, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 1-2.
Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Πελεκάνος με σουτ μέσα από την περιοχή στο 90'.

ΑΟ Πανοχθιακός (Γιάννης Καραμπούλης): Βασιλείου, Γκουτσέλης (87' Μούτσα), Παναγιωτόπουλος), Νιτσάκης, Σταμάτης Γ., Γάκης, Ρούσσος,, Καραγιάννης (90' Ανάστος), Δήμος, Τασούλης, Τσέπας (44' Νταλαπέρας)
Απόλλων Θέρμου 1957 (Θανάσης Πρεβέντζας): Κούντρας (90' Αγγελόπουλος), Καλλικμάνης (75' Κούκος), Κώης, Ρόκκος, Γιαννοκώστας, Αλπέντζος, Καλλικμάνης (46' Λάμπος), Χρυσικός Κ., Αυδής, Στεργίου (90' Καλαντζής), Πελεκάνος






« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Τσαμπας Ασημάκης ήρθαν στα ΟΧΘΙΑ και έκαναν όργια για να χάσουν τα ΟΧΘΙΑ δύο αποβολές στο ημίχρονο και δύο πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο όλα ανύπαρκτο Αισχος κάτι πρέπει να κάνουμε στην ΕΠΣΝΑ για να μην υπάρξουν βιοπραγιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όργια σφαγη. Οι ομαδες που δε βάζουν........ Πρεπει να πέσουν με το ζορι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.