Τελευταια Νεα

8 Νοε 2017

Εύκολα η Δόξα 6 -0 τον Μακρυνειακό

Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα η Δόξα Καινουργίου καθώς σήμερα επιβλήθηκε,  στον εξ'αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική, του Μακρυνεικού με σκορ 6-0.
Ο Κακούρης ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους "μπέμπηδες" στο 5'. Τα δύο επόμενα γκολ ήταν υπόθεση των αδερφών Τζωρτζόπουλου. Πρώτα ο Δημήτρης στο 33' έκανε το 2-0 με την ακυτάλη να παίρνει ο αδερφός του Σωκράτης στο 43' κάνοντας το 3-0.
Με την έναρξη της επανάληψης και στο 51' ο Dollenga ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0 και 8 λεπτά αργότερα ο Ζαφείρης έκανε το 5-0.
Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Κουτσολάμπρος στο 80'.

Δόξα Καινουργίου (Τάσος Σπαής) : Κόκκαλης, Αυγέρης( 63' Κωστόπουλος), Τζωρτζόπουλος Σ. (72' Κολοβός ) , Αγγέλης,  Καγιάντζας, Τζωρτζόπουλος Δ. , Γιώτης (51 Λιούλιος), Μπλάνης ( 59' Κουτσολάμπρος), Κακούρης, Ζαφείρης, Dollenga
Α.Ε Μακρυνειακός (Πολύζος) : Μόσχος, Tσιντζέλης Α, Βασιλείου, Τσιντζέλης Μ.(66' Διαμαντής), Πολύζος Α., Demo, Οικονόμου Ν. , Μπακόλας, Μπούρδος (51' Coro) , Μπουρδούνης (61' Gjozi), Κουμπουλής Ν. (66' Οικονόμου Α.)


« PREV
NEXT »

4 σχόλια

  1. Αυτός ο πιτσιρικάς ο Κωστόπουλος είναι 16 χρονών πολυ καλος μπράβο του. Έτυχε να ήμουν στον αγώνα. Τριπλαρε 3-4 παίχτες και ανέβαινε. Ηταν ο μόνος που ανέβασε την ομάδα από το 65' και μετά μπράβο του . ΕΎΧΟΜΑΙ να προωθηθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλε 5-0 ηταν το ματς μας δουλευεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παιδί θέλει δουλειά είναι δεν είναι δουλεμένος καθόλου. Σε κάποιες φάσεις δεν ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος η ομάδα έβγαζε άμυνα και ο μικρός είχε ξεχαστεί πίσω. Πρέπει να διορθώσει πολλά πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παιδί είναι μικρό,δε μπορεί ακόμη να παίξει,θέλει πολύ δουλειά κ όχι αέρα στα μυαλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.