Τελευταια Νεα

29 Νοε 2017

Το γύρισε και πήρε την πρόκριση η Κ20 του Παναιτωλικού... 4 - 2 τον Α.Ο. Ρηγανά

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Παναιτωλικός που επιβλήθηκε στο EMILEON με 4 - 2 του Α.Ο. Ρηγανά. Η ομάδα του Γιώργου Ταράση παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και θα βρεθεί ξανά στους "4" του Κυπέλλου μετά από μία διετία.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με τον Πελεκάνο, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Γεωργούσης κέρδισε πέναλτι και μετά την εκτέλεση που νικήθηκε από το Σπυρόπουλο, με κεφαλιά ισοφάρισε. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο 1 - 1.
Ο Α.Ο. Ρηγανά προηγήθηκε για δεύτερη φορά στο 50ο λεπτό με κεφαλιά του Μικρόπουλου μετά τη σέντρα του Κάππα, όμως ο Παναιτωλικός με δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο πήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο 64΄ ο Αλέξανδρος Καββαδίας ισοφάρισε και στο 67΄ ο Δημήτρης Καββαδίας έκανε το 3 - 2. Το τελικό 4 - 2 διαμόρφωσε στο 87ο λεπτό ο Δημήτρης Καββαδίας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το φιλμ του αγώνα.

Σέντρα του Γεωργούση από αριστερά η μπάλα φτάνει στον Τσιγγάρα που από το ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει και κοντράρουν οι αμυντικοί.
13΄ Γκολ. Κόρνερ του Καρύμπα από αριστερά η μπάλα δεν απομακρύνεται και κάτοχος γίνεται ο Πελεκάνος που με σουτ κάνει το 0 - 1.
18΄ Γκολ. Ο Καλαμάρης υποδεικνύει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντόβα στο Γεωργούση. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γεωργούσης με το Σπυρόπουλο να διώχνει, όμως στην επαναφορά ο Γεωργούσης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 1.
25΄ Συρτή σέντρα του Πριόνα ο Αλέξανδρος Καββαδίας κάνει το πλασέ με το Σπυρόπουλο να μπλοκάρει.
32΄ Σέντρα του Κάππα κεφαλιά του Καραχάλιου στην αγκαλιά του Καλαντζή.
33΄ Σουτ του Τσιαντή μέσα από την περιοχή η μπάλα κοντράρει στα σώματα και φτάνει στον Πριόνα που σουτάρει από κοντά με το Σπυρόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
40΄ Λάθος του Κωστή ο Πριόνας σε τετ α τετ με το Σπυρόπουλο πλασάρει άουτ.
44΄ Σέντρα σουτ του Αλομπισάτ από δεξιά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.
49΄ Συρτή σέντρα του Τσιγγάρα ο Γεωργούσης από κοντά δε βρήκε τη μπάλα που κατέληξε άουτ.
50΄ Γκολ. Σέντρα του Κάππα από αριστερά ο Μικρόπουλος με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 2.
51΄ Σουτ του Δημήτρη Καββαδία η μπάλα φεύγει άουτ.
53΄ Σέντρα του Γεωργούση από αριστερά κεφαλιά του Αλέξανδρου Καββαδία μπλοκάρει ο Σπυρόπουλος.
60΄ Σέντρα του Μπελεβώνη από αριστερά ο Αλέξανδρος Καββαδίας πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι.
64΄ Γκολ. Σέντρα του Πριόνα από δεξιά ο Ντόβας δε μπορεί να απομακρύνει και η μπάλα φτάνει στον Αλέξανδρο Καββαδία που σουτάρει από κοντά για το 2 - 2.
67΄ Γκολ. Κόρνερ του Μπελεβώνη από αριστερά ο Δημήτρης Καββαδίας με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3 - 2.
73΄ Ο Μικρόπουλος βγαίνει στην αντεπίθεση και από αριστερά πλασάρει με τον Καλαντζή να μπλοκάρει.
77΄ Σέντρα του Καλογεράκη από δεξιά ο Χριστογιάννης δε διώχνει καλά και ο Μουχάνης κάνει μονοκόμματο σουτ με τη μπάλα να περνά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
87΄ Γκολ. Ο Μπελεβώνης κάνει ατομική ενέργεια από αριστερά, επιχειρεί τη σέντρα και ο Δημήτρης Καββαδίας στο δεύτερο δοκάρι με σουτ στην κίνηση στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Σπυρόπουλου για το 4 - 2.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιώργος Ταράσης): Καλαντζής, Πριόνας, Θώδης (58΄ Μπελεβώνης), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιγγάρας, Αλομπισάτ (54΄ Κυζιρίδης), Τσιαντής (65΄ Βασίλακας), Καββαδίας Α. (80΄ Ντόβας), Γεωργούσης, Καββαδίας Δ.

Α.Ο. ΡΗΓΑΝΑ (Θεόδωρος Μουχάνης): Σπυρόπουλος, Μπαρτσιώκας (84΄ Κουρέλας), Κάππας (63΄ λ.τ. Στεργίου), Κωστής, Ντόβας, Καραχάλιος, Ζήσης, Καρύμπας, Πελεκάνος (68΄ Μουχάνης), Μικρόπουλος, Καλογεράκης.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.