Τελευταια Νεα

19 Νοε 2017

Κρίθηκε στα 11 βήματα.... Ναυπακτιακός - Όμηρος 1-1

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε στο Παπαχαραλάμπειο με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και τον Όμηρο Νεοχωρίου να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1 ύστερα από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι.
Ο Μούτσα στο 42' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στον Ομηρο  και στο 72' Θεοχάρης με τον ίδιο τρόπο έκανε το τελικό 1-1.
Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια στο 22' και στο 33' με τον Θεοχάρη
Το φίλμ του αγώνα:
6′ Μακρινό σουτ  του Σχοινά μπλοκάρει ο Δουλιώτης παρότι φαίνεται προς στιγμήν να γλιστρά
12′ Από σέντρα του Λαγού και απόκρουση του Δουλιώτη ο Ρουμπάτος από πλεονεκτική θέση δεν μπορεί να προωθήσει τη μπάλα στην εστία καθώς βρίσκει σε αμυντικό και περνά κόρνερ.
22′ Σουτ του Θεοχάρη από πλάγια θέση καταλήγει άουτ.
28′ Ύστερα από οργανωμένη επιθετική πρωτοβουλία των παικτών του Ναυπακτιακού το σούτ του Θεοχάρη σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
29′ Ο Μπούνας υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ από τον πρώτο βοηθό κ. Τριανταφύλλου ενώ βρισκόταν απέναντι από τον Μούζο προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.
30’ Σουτ του Λαγού από την μικρή περιοχή κοντράρει στον Παπανικολάου και περνά κόρνερ.
33′ Από σέντρα του Λαγού στο δεύτερο δοκάρι με κοντινή κεφαλιά ο Θεοχάρης στέλνει τη μπάλα στη δεξιά κάθετη δοκό του Δουλιώτη.
42’ Γκοοολ  0-1 Ο Μούτσα προλαβαίνει τον Μούζο ανατρέπεται από τον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού και αναλαμβάνοντας ο ίδιος την εκτέλεση του πέναλτι ευστοχεί ανοίγοντας το σκόρ.
49’ Ο Καζανάς μπαίνει στη μεγάλη περιοχή βρίσκεται στο έδαφος ζητώντας σπρώξιμο από αμυντικό πέναλτι χωρίς ωστόσο να καταλογίζεται κάτι από το διαιτητή κ. Λάμπρου.
54′ Αδύναμο σουτ του Ψυχογιού από πλεονεκτική θέση μπλοκάρει εύκολα ο Δουλιώτης.
58′ Ο Μπούνας βρίσκεται απέναντι από το Μούζο πλασάρει τον τερματοφύλακα του Ναυπακτιακού και στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι όμως νωρίτερα έχει ακουστεί το σφύριγμα του διαιτητή κ. Λάμπρου με το οποίο σταματά τη φάση αν και δεν υπάρχει υπόδειξη για οφ σαίντ από τον βοηθό κ. Κολοσιώνη το παιχνίδι θα συνεχιστεί με ελεύθερο .
72′ Γκοοολ  1-1 Ο Παπανδρέου ανατρέπεται από τον Τσώνη μέσα στη περιοχή ο  Θεοχάρης εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι ισοφαρίζει σε 1-1.
79’ Δυνατό σούτ του Θεοχάρη βρίσκει σε ετοιμότητα το Δουλιώτη.
83′ Από μπαλιά του Παπανικολάου ο Σεραφίγγος υποδεικνύεται σε θέση οφ σάιντ προκαλώντας τις εντονότατες διαμαρτυρίες.
93′ Ο Παπανδρεόυ από την γωνία της μικρής περιοχή με αδύναμο  σουτ θα στείλει τη μπάλα στην αγκαλιά του Δουλιώτη.
Ναυπακτιακός Αστέρας: (Ν. Μιμιγιάννης): Μούζος, Καζανάς, Νικολακόπουλος, Δημόπουλος, Δενδρινός, Καντάνης , Λαγός, Θεοχάρης, Γιαννόπουλος (68′ Παπαποστόλου), Σχοινάς (λ.τ. 38′ Ψυχογιός), Ρουμπάτος (60′ Παπανδρέου).
Όμηρος: Νεοχωρίου (Ανωγιάτης): Δουλιώτης,  Παπανικολάου , Θεοδωρίδης, Αλεξόπουλος (46′ Κορομηλάς), Τσώνης, Ζαχαράκης, Μπούνας,Καλύβας, Σεραφίγγος (88′ Μαχμούτ), Μπουρλάκης (63’Κοκώνης K.), Μούτσα (89′ Κοκώνης Κ.)
http://www.nafpaktianews.gr

« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.