Τελευταια Νεα

25 Νοε 2017

Επέστρεψε στις νίκες η Δόξα....1-4 στο Παναιτώλιο τον Ολυμπιακό

Σε ένα μέτριο παιχνίδι και χωρίς να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης η Δόξα Καινουργίου πέρασε με σκορ 1-4 μέσα από την έδρα του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.
Οι "ερυθρόλευκοι" από το 26' έπαιξαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αλτζερίνη με δεύτερη κίτρινη για φάουλ.
Στο 41' η Δόξα πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Γιώτης με ατομική προσπάθεια από αροστερά πέρασε τον τερματοφύλακα ΜΙχάλη και πλάσαρε εύστοχα.
Με την έναρξη του β' ημιχρόνου ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσια καθώς ο Serdi βρήκε με βαθειά μπαλιά τον Τσαντώνη που έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Δόξας και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Η Δόξα πήρε ξανά το προβάδισμα με σουτ του Ζαφείρη από το ύχος του πέναλτι στο 69'. Στο 71' ο Ολυνπιακός έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Κόκκαλης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Αγγέλη μπήκε από πλάγια δεξιά έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
Στο 86' Ο Κακούρης μπήκε από δεξιά έκανε την παράλληλη πάσα και ο Λιούλιος από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή ο Κακούρης.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου( Πάνος Καρόπουλος): Μιχάλης, Κωνσταντόπουλος, Τσόλκας, Γαλάνης, Ruci, Καζάκος, Αλτζερίνης, Κόκκαλης, Τσαντώνης, Sherdi (56' Καρόπουλος), Καμζέλης (34' Διαμάντης)
Δόξα Καινουργίου (Τάσος Σπαής): Κόκκαλης, Αυγέρης, Τζωρτζόπουλος Δ., Αγγέλης (72' Στρεμμένος), Καγιάντζας, Τζωρτζόπουλος Δ., Γιώτης (70' Αλ.Κόκκαλης), Μπλάνης, Λιούλιος (86' Κωνσταντίνου), Κακούρης, Dollenga (50' Ζαφείρης)





« PREV
NEXT »

2 σχόλια

  1. Wraia karta tou altzerinh kurie diaithth den peirazei kalh kardia...na ta vlepei h epsna auta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. An kai to palepse to panaitwlio sto telos me deka paixtes den eixe kamia elpida me toso treksimo.o lionas tin ekane thn doyleia tou pantws kai me to parapanw.asteio faoul asteia kitrinh kai otan einai na bgaleis kokkinh se ekeino to simeio prepei na to exdeis balei skopo...to kainourio einai i kaliteri omada tis katigorias kai me plires roster an kai simera tha mporouse na pathei zimia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.