Τελευταια Νεα

30 Οκτ 2017

Μοιράστηκαν βαθμούς Αστέρας Καμαρούλας και ΠΑΟ Αγρινίου

Ισόπαλοι με σκορ 1 - 1 αναδείχτηκαν στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου ο Αστέρας Καμαρούλας με τον ΠΑΟ Αγρινίου. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Αστέρας έφτασε τους 5 βαθμούς, ενώ στους 7 ανέβηκε ο ΠΑΟ Αγρινίου.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε ένα πεντάλεπτο. Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Στραβοδήμου και στο 26΄ ο Μουστάκας με τακουνάκι διαμόρφωσε το τελικό 1 - 1.

Το φιλμ του αγώνα.

6′ Διαγώνιο σουτ του Μουστάκα μπλοκάρει ο Σταμάτης.
8′ Σουτ του Ζωγράφου η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
13′ Συρτό σουτ του Λαΐνα μπλοκάρει ο Σαμαράς.
21′ Γκολ. Ο Στραβοδήμος από αριστερά εκτελεί κόρνερ, η μπάλα κατευθύνεται στα δίχτυα, αποκρούει ο Σαμαράς αλλά σύμφωνα με το βοηθό η μπάλα είχε περάσει την γραμμή.
23′ Καλό σουτ του Λαΐνα η μπάλα φεύγει άουτ.
26′ Γκολ. Ο Χρήστος Χ. Γκουρνέλος από αριστερά εκτελεί το φάουλ, η μπάλα φτάνει στον ξεμαρκάριστο στη μικρή περιοχή Μουστάκα, που κάνει το κοντρόλ με πλάτη στο τέρμα και με τακουνάκι την στέλνει στα δίχτυα του Σταμάτη.
39′ Σουτ του Δανιά η μπάλα φεύγει άουτ.
60′ Αντεπίθεση από δεξιά με τον Αυγέρη που μπαίνει στην περιοχή και ενώ έχει δίπλα του τον Τσιτσιβό που ακολουθούσε προτιμάει να τελειώσει τη φάση μόνος του και αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ ο Σταμάτης.
69′ Ο Λαΐνας προσπαθεί με μακρινό σουτ να αιφνιδιάσει το Σαμαρά αλλά η μπάλα περνάει άουτ.
70′ Σουτ του Τσιτσιβού μπλοκάρει ο Σταμάτης.
77′ Ο Κρανιάς με κάθετη βρίσκει τον Παπαθανάση που φεύγει πίσω από την άμυνα και κάνει το σουτ, με τη μπάλα να σκάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σταμάτη και φεύγει άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Σταμάτης, Αριστόπουλος, Πίτλιγγερ, Ξανθόπουλος, Δανιάς, Παναγιωτόπουλος, Καντάνης (61′ Αυγέρης), Ζωγράφος, Στραβοδήμος, Λαΐνας (73′ Καπέλης), Κωστακιώτης.

ΠΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Βασίλης Βασιλόπουλος): Σαμαράς, Παπαθανάσης, Πριτσούλης (59′ Τσιτσιβός), Μουστάκας, Κρανιάς (83′ Μπουλιέρης), Γκουρνέλος Χ.Σ., Καράτσαλος, Στεφανίδης, Γκουρνέλος Χ.Χ., Αυγέρης, Πάτσης.

πηγή: agrinio24.com
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.