Τελευταια Νεα

7 Οκτ 2017

Ντόρτια στην Παραβόλα για Θύελλα και Αράκυνθο

Γκολ και θέαμα στην Παραβόλα ανάμεσα στην τοπική Θύελλα και τον Αράκυνθο Ματαράγκας με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 4-4.
Στο 5' ο Κουζέλης γύρισε τη μπάλα με τον Μπανάκα να μην προλαβαίνει να στείλει η μπάλα στα δίχτυα. Στο 10' η Θύελλα προηγήθηκε με σουτ του Σταμάτη Ελ. και στο 25' ο Ρεπανίδας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Αράκυνθος μείωσε στο 28' με σουτ έξω από την περιοχή του Μπανάκα Ν.Κ. και στο 33' ο Ρεπανίδας είχε σουτ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Σταμάτης Ελ. με σουτ έκανε το 3-1. Στο 36' το σουτ του Ρεπανίδα κατέληξε άουτ.  Ο Αράκυνθος μείωσε  σε 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουζέλη στο 75' και στο 86' ο Χήρας με μακρινό φάουλ ισοφάρισε σε 3-3. Η Θύελλα πήρε ξανά το προβάδισμα με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 86'του Σταμάτη Λευτέρη αλλά ο Αράκυνθος δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του λέξη καθώς στο 87' ισοφάρισε σε 4-4 με τον Ευθυμίου.

Θύελλα Παραβόλας (Ανδρέας Κονδύλης): Πριτσούλης, Χονδρογιάννης, Σταμάτης Α., Βασιελίου, Ταμπάκης, Κόκκαλης ((90' Τοπαλίδης), Ρεπανίδας, Ράπτης, Σταμάτης Ελ., Αυγέρης, Μπλέτσας ((78' Ζώγας)
Αράκυνθος Ματαράγκας (Σπύρος Μπούρδος): Γκρέκας, Μπούκαρης Π. (77' Σιβρίκας), Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους (46' Χήρας), Κουρσάρης, Αλεξανδρής, Μπούκαρης Χ., Μητσόπουλος (30' Ζαπαντιώτης), Κουζέλης, Μπανάκας Ν.Κ., Ευθυμίου (88' Κορομπύλης)
  

« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. Μπραβο ρε ματαραγκα!!!! Που να ηταν και ο μακραδημας στα μετοπισθεν δεν θα περναγε τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δω σε δυο χρονια που δεν θα ερχεται κανενας να παιξει μπαλα να δω τι θα κανεται παραγοντες της ανεμοθυελας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααα ρε μακραδημα με τους στρατιωτες τι τους εκανες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.