Τελευταια Νεα

14 Οκτ 2017

Τη σταμάτησαν τα δοκάρια και ο Ελευθεράτος

Ισόπαλος χωρίς γκολ έληξε ο αγώνας στον Αστακό μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και της φιλοξενούμενης ΑΕ Μεσολογγίου.
Η ΑΕΜ ήταν καλύτερη αλλά σκόνταψε στον τερματοφύλακα των γηπεδούχοων, Ελευθεράτο, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι αλλά και στα δοκάρια καθώς δύο φορές η μπάλα σταμάτησε σε αυτά.
Στο 20' σε σέντρα ο Καρράς έκανε σουτ και ο Ελευθεράτος απέκρουσε και στο 21' το σουτ του Πιστιόλη απέκρουσε ξανά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 28' το σουτ του Μιχαλόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ και το σουτ του Πιστιόλη στο 38' απέκρουσε ο Ελευθεράτος.
Το πλασέ του Βασιλάρη στο 53' ο Ελευθεράτος απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Μιχαλόπουλου σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.
Η ΑΕΜ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 62' όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Πιστιόλη από τον Κατσιγιάννη. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Καβαλλάρης με τον Ελευθεράτο να λέει <<όχι>>.
Η ΑΕΜ στο 67' είχε δικάρι σε σουτ του Πιστιόλη και στο 84' το σουτ του Καβαλλάρη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 88' ο Ηρακλής έχασε ευκαιρία να πετύχει γκολ όταν σε σέντρα οι Λαδάς και Κοτρότσος μπερδεύτηκαν με την μπάλα να περνάει άουτ.

Ηρακλής Αστακού (Γερ. Μοότσιος): Ελευθεράτος, Κατσιγιάννης, Λιβάνης, Παπαζήσης, Γκάτσης, Tafani, Τζακώστας (64' Λαδάς), Μπιτσικώκος, Μπαρμπαρούσης, Κοτρότσος (90' Παπαστάμος), Κολλιάς
ΑΕ Μεσολογγίου (Γ. Πετσίνης): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Καβαλλάρης Αθ., Λίτσος, Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος, Χαλαζιάς, Καρράς (78' Καβαλλάρης),  Βασιλάρης (70' Βασιλείου), Πιστιόλης


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.