Τελευταια Νεα

9 Οκτ 2017

Νικητής ο ΑΟ Χάλκειας στο τοπικό ντέρμπι με την Ακαδημία Ναυπάκτου

Την νίκη  στο τοπικό ντέρμπι με την Ακαδημία Ναυπάκτου πήρε ο Α.Ο.Χάλκειας με σκορ 3-1 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου καθώς η ομάδα της Χάλκειας δεν έχει ακόμη βρει λύση με το γηπεδικό πρόβλημα . 
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν καθώς η ομάδα της Χάλκειας ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το φίλμ του αγώνα
1′ Σέντρα σουτ του Αλμπάνη διώχνει σε κόρνερ ο σιδέρης.
18′ ΓΚΟΛ Πλάγιο άουτ από αριστερά σουτ του Ράικου η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και πάει πλάγια νέο σουτ του Τσουκαλά παίρνει πάλι περίεργη τροχιά και καταλήγει στα δίκτυα.
37′ Εκτέλεση φάουλ του Αλμπάνη αποκρούει ο Σιδέρης κεφαλιά ο Νασόπουλος η μπάλα λίγο άουτ.
39’ΓΚΟΛ Φάση διαρκείας ο Στεφανιδέλης με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι προσπαθούν να διώξουν οι αμυντικοί η μπάλα στρώνεται στον Αλμπάνη που με σουτ θα κάνει το 1-1.
57’ΓΚΟΛ Ανατροπή του Νασόπουλου από το Θωμόπουλου πολύ κοντά στη φάση ο κ. Τσοπλάκος θα υποδείξει πέναλτι το εκτελεί ο Γιαβρούτας 2-1.
65′ ΓΚΟΛ Ο Κάκκος εκτέλεσε φάουλ η μπάλα βρήκε σε σώμα  πήρε περίεργη τροχιά και ξεγέλασε τον Σιδέρη.
80′ Κάκκος και Στεφανιδέλης βγαίνουν μόνοι τους απέναντι από τον τερματοφύλακα ο τελευταίος θα σουτάρει όμως ο Σιδέρης θα αποκρούσει εντυπωσιακά.
81’Τετ α τετ ο Αδραχτάς πλασάρει αποκρούει με τα πόδια ο Σιδέρης η μπάλα χτυπάει στο κάθετο δοκάρι και επιστρέφει στο τερματοφύλακα.
90’Ο Πασχάλης απέναντι από τον Ανδρεόπουλο όμως ο Νασόπουλος τον έκλεισε και γλίτωσε τα χειρότερα για την ομάδα του.
91′ Ο Πασχάλης μπήκε στην περιοχή πλάσαρε όμως ο Νασόπουλος πριν περάσει τη γραμμή έδιωξε μακριά.
Α.Ο. Χάλκειας: Ανδρεόπουλος, Κάπο, Χαντζηανδρέου, Νασόπουλος, Μυλωνάς Αθ., Κάκκος Δ., Αδραχτάς, Μυλωνάς Χρ. (83′ Δαδάνης), Στεφανιδέλης (85′ Μαστραπάς), Γιαβρούτας (77′ Ψυχογιός), Αλμπάνης (46’Λ.Τ. Κάκκος Ν.).
Ακαδημία Ναυπάκτου: Σιδέρης, Βίσας Αγγ., Θωμόπουλος (67′ Ζαρνομήτρος), Αλμπέρ  Σαλάμ, Τσουκαλάς Β., Βίσας Αλ., Τσουκαλάς Αρ., Πελέκης, Παπαθανάσης (67’Πασχάλης), Παπαγεωργίου (87′ Μεντζάς), Ράικος (75′ Δουκέλης)
Φωτο -ρεπορταζ Μάρκος Τσιλιγιάννης
http://www.nafpaktianews.gr


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.