Τελευταια Νεα

8 Οκτ 2017

Εύκολο απόγευμα για Φλόγα...5-0 την Αναγέννηση

Εύκολο απόγευμα είχε η Φλόγα Παλαιομάνινας που κέρδισε με σκορ 5-0 την Αναγέννηση Μεσολογγίου.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα κερδίζοντας εύκολα όπως μαρτυράει και το τελικό σκορ.
Η Φλόγα προηγήθηκε στο 24' όταν ο Φραγκούλης με σουτ από πλάγια έστειλε τη μπάλα στο "Γ" της εστίας του Βασκαντήρα και μετά το γκολ ανέβασαν΄την απόδοσή τους χάνοντας ευκαιρίες με τους Σπυριλιώτη και Βασιλόγιάννη.
Στο 44' σε αντεπίθεση για τη Φλόγα ο Βασιλόγιάννης βρήκε τον Σπύρο Νούλα που με πλασέ έκανε το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και στο 55' ο Βασιλόγιάννης με φάουλ από τα πλάγια έκανε το 3-0 και στο επόμενο λεπτό η Αναγέννηση έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαδάτου - Νταλιάνη για φάουλ.
Ο Σπύρος Νούλας μέσα από την περιοχή με σουτ στο 72' ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Η Φλόγα έχασε πέναλτι στο 77' όταν ο Κ.Παναγιωτόπουλος το εκτέλεσε και ο Βασκαντήρας απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 78' σε κόρνερ του Κ.Παναγιωτόπουλο ο Γκουτσέλης έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στον Ψαθά και κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 5-0.

Φλόγα Παλαιομάνινας (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος Π., Σαλμάς, Νταλαπέρας (77' Αϋφαντής), Μπρέσιακας (46' Τσοπανάς), Σπυριλιώτης (55' Στριμμένος), Φραγκούλης (70' Παναγιωτόπουλος Κ.), Νούλας Σπ., Βασιλόγιάννης
Αναγέννηση Μεσολογγίου (Μ.Κουρνέτας): Βασκαντήρας, Φούντας, Σούφρας, Παναγιωτόπουλος Αλ., Φλωρόπουλος, Παπαδάτος - Νταλιάνης, Ψαθάς, Μπαλαμπάνης, Κατσαβός (62' Ναούμης), Ρισβάς, Παπαναστασίου (53' Soula)



« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Θα σας κανει ο γιακος σε δυο χρονια να μην μιλαει κανενας μεταξυ σας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.