Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2017

Της ανατροπής στα Σαρδίνια... 4 - 3 η Δάφνη τον ΠΑΣ Πυραμίς

Σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη και συνεχείς ανατροπές η Δάφνη Μεγάλης Χώρας κέρδισε στα Σαρδίνια με 4 - 3 τον ΠΑΣ Πυραμίς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1 - 0 και 3 - 2, όμως η ομάδα του Αλέξανδρου Ψυλιά που αρχικά γύρισε το 1 - 0 σε 1 - 2, έφτασε στην επικράτηση παίρνοντας το πρώτο "τρίποντο" της χρονιάς.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 21ο λεπτό με σουτ του Σπανού και στο 43ο λεπτό ο Συσοβίτης με σουτ έκανε το 1 - 1 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Συσοβίτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1 - 2, όμως η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε μόλις ένα λεπτό με το Φλώτσιο να ισοφαρίζει με σουτ. Στο 55΄ οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Ζαχαρία Παπανίκου. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές, ισοφάρισαν με σουτ του Πάνου Μολώνη στο 65΄ και στο 85΄ ο Θανάσης Νταλακούρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3 - 4.

ΠΑΣ ΠΥΡΑΜΙΣ ΣΑΡΔΙΝΙΩΝ (Γιάννης Φασιανός): Σουλιώτης, Φασιανός, Ζιώγας Α. (73΄ Τσακανίκας), Ζούμπος, Παπανίκος Κ., Παπανίκος Ζ., Ζιώγας Δ., Φλώτσιος, Σπανός, Παπαχαραλάμπους, Σκλίδας (86΄ Γιώτης).

ΔΑΦΝΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΧΩΡΑΣ (Αλέξανδρος Ψυλιάς): Καρατζένης, Νικολούζος, Καραγιάννης (67΄ Καλογεράκης), Μολώνης Π., Ζαρκανίτης, Μουλαρογιάννης (57΄ Καϊπάνος), Μολώνης Δ., Νταλακούρας, Κουκογιάννης (89΄ Φεγγούλης), Συσοβίτης, Μολώνης Γ. (46΄ Κοτσώρης).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.