Τελευταια Νεα

2 Οκτ 2017

Καθάρισε στο τέλος η Ένωση... 3 - 0 στο Θέρμο την Αναγέννηση

Πετυχαίνοντας τρία γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης η Α.Ε. Αγίου Δημητρίου κέρδισε στο Θέρμο την Αναγέννηση με σκορ 3 - 0. Έτσι η ομάδα του Άγγελου Πανέτα μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας πετυχαίνοντας νίκη σε μια δύσκολη έδρα.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία στο ξεκίνημα να προηγηθούν, όμως η κεφαλιά του Στεφανόπουλου στο 10ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Λαμπρακόπουλου με τη συμπλήρωση 55΄ λεπτών στο παιχνίδι. Η Ένωση πήρε τελικά προβάδισμα στο παιχνίδι με γκολ του Λευτέρη Καλοκαίρη στο 75ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα "κλείδωσε" τη νίκη με γκολ του Παχή. Το τελικό 0 - 3 διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό με σουτ ο Λαμπρακόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΕΡΜΟΥ (Γιάννης Παπαθανασόπουλος): Σιάχος Β., Μυλωνάς (68΄ Καλλιακμάνης), Αγγελής (80΄ Κότσαλος), Τσατσαράγκος, Τριανταφύλλου, Κουκιάς, Αγγελόπουλος, Στρατόπουλος, Μαραγιάννης, Μπίστας, Ντρέλλιας (46΄ Σαγώνας).

Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Άγγελος Πανέτας): Κατσαβοχρήστος, Βέρμπης (88΄ Δημητρίου), Μπαμπάτσικος, Καλοκαίρης Ν. (90΄ Μπάκας), Στεφανόπουλος, Κυτούγιας, Μπόλης (80΄ Κωστακιώτης), Λαμπρακόπουλος, Κουρέλας (68΄ Κουτρομάνος), Καλοκαίρης Ε., Παχής.
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Για αρχη καλα ειναι !!!! Παντος δεν το κοβουν το χου' ιιιι η μπεκατσουλες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.