Τελευταια Νεα

21 Οκτ 2017

Παλικαρίσιο τρίποντο ο Αχελώος... 2 - 0 το Ναυπακτιακό

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου επικρατώντας στην έδρα του με 2 - 0 του Ναυπακτιακού Αστέρα. Η ομάδα του Βαλάντη Ζώη είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και χτύπησε στην κόντρα υποχρεώνοντας στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα το Ναυπακτιακό.
Σε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις ήταν ελάχιστες και η σημαντικότερη στιγμή ήρθε στο 40΄ με τον Τσιλίκα να διώχνει στη δεξιά του γωνία τη μπάλα μετά το φάουλ του Λαγού. Το 0 - 0 παρέμεινε και το δεύτερο ημίχρονο προμηνύονταν συναρπαστικό. Στο 56΄ και στο 57΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, όμως στην πρώτη περίπτωση η κεφαλιά του Σχοινά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και στη δεύτερη ο Αλεξάκης έδιωξε με προβολή το κοντινό σουτ του Ρουμπάτου. Στο 60΄ ο Στάθης Ζαλοκώστας πίεσε σε μια θεωρητικά χαμένη φάση και κέρδισε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση από το Ζαλοκώστα η μπάλα έφτασε στο Μάριο Σαγάνα που σούταρε με το Θεοχάρη να διώχνει και στην επαναφορά ο Θώδης με σουτ έκανε το 1 - 0. Πέντε λεπτά αργότερα ο Αποστόλης Μπούτιβας έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με την κεφαλιά του να περνάει ελάχιστα άουτ και στο 76΄ ο Τσιλίκας έδιωξε ενστικτωδώς το κοντινό πλασέ του Καντάνη. Τα πάντα κρίθηκαν στο 89ο λεπτό με τον Άκη Καραλή να κάνει την κούρσα και με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 2 - 0.

Το φιλμ του αγώνα.

12΄ Ο Σχοινάς από καλή θέση μέσα στην περιοχή πλασάρει και διώχνει με προβολή ο Τσιλιπάνος.
37΄ Κόρνερ του Λαγού κεφαλιά του Σχοινά έφυγε άουτ.
40΄ Φάουλ του Λαγού έδιωξε στη δεξιά του γωνία ο Τσιλίκας.
48΄ Ο Χριστόπουλος από πλάγια αριστερά στην περιοχή προσπάθησε να γυρίσει, όμως έδιωξε ο Τσιλίκας.
56΄ Σέντρα του Λαγού από δεξιά κεφαλιά του Σχοινά στο οριζόντιο δοκάρι.
57΄ Ο Λαγός πιέζει τον Τσιλίκα που δε συγκρατεί τη μπάλα και κάτοχος γίνεται ο Ρουμπάτος που από κοντά σουτάρει, αλλά με προβολή διώχνει σε κόρνερ ο Αλεξάκης.
60΄ Γκολ. Κόρνερ με το Στάθη Ζαλοκώστα αρχικό διώξιμο, η μπάλα φτάνει στο Μάριο Σαγάνα που σουτάρει με το Θεοχάρη να διώχνει και αποδέκτης γίνεται ο Θώδης που με σουτ σκοράρει για το 1 - 0.
65΄ Σέντρα του Αριστόπουλου από δεξιά ο Αποστόλης Μπούτιβας κάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
68΄ Φάουλ του Σχοινά ο Θεοχάρης από κοντά πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει παράλληλα στην εστία.
76΄ Κοντινό πλασέ του Καντάνη ο Τσιλίκας έδιωξε ενστικτωδώς με το χέρι και στη συνέχεια ο Αλεξάκης με κεφαλιά παραχώρησε κόρνερ.
89΄ Γκολ. Ο Καραλής κάνει ατομική ενέργεια, μπαίνει στην περιοχή και με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 - 0.
92΄ Σουτ του Ψυχογιού έδιωξε ο Τσιλίκας.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Βαλάντης Ζώης): Τσιλίκας, Αριστόπουλος, Χόντος, Αλεξάκης, Τσιλιπάνος, Τσιμπούκας (93΄ Σαγάνας Γ.), Ανδρεάκης, Μπούτιβας Α. (67΄ λ.τ. Καραλής), Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Ε. (62΄ Φούντας), Θώδης (94΄ Μπούτιβας Σ.).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Μιμιγιάννης): Μούζος, Ζαχαρόπουλος, Καζανάς, Κονίδας (62΄ Νικολακόπουλος), Θεοχάρης, Δενδρινός, Λαγός, Καντάνης, Ρουμπάτος (58΄ Ψυχογιός), Σχοινάς, Χριστόπουλος (75΄ Ανδριτσόπουλος).
« PREV
NEXT »

3 σχόλια

  1. Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ,ξεφτυλίζετε το όνομα και τη φανέλα της ομάδας...Το έχουμε ξαναδεί το έργο δυστυχώς,κάθε χρόνο τα ίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο ο Κουντανης επαιζε...οι αλλοι μαλλον δεν ξερουν ποια φανελα φορανε ... #Forza_Kounta

      Διαγραφή
  2. Μάλλον ο Καντανης θες να πεις. Συμφωνώ απόλυτα,είναι παιχταράς και τα δίνει όλα. Οι υπόλοιποι θα έπρεπε να ντρέπονται που έχασαν με κάτω τα χέρια, από μια ομάδα που είναι στον πάτο της βαθμολογίας και μεσοβδόμαδα έπαιξε παράταση και πέναλτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.