Τελευταια Νεα

22 Οκτ 2017

Πήρε βαθμό στο φινάλε ο Αμβρακικός... 1 - 1 με τη Φλόγα

Με γκολ του Δημήτρη Γουρούνα από εκτέλεση κόρνερ στο 93ο λεπτό ο Αμβρακικός Λουτρού αναδείχτηκε ισόπαλος με τη Φλόγα Παλαιομάνινας με σκορ 1 - 1. Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Δημήτρη Τσιτσομήτσου, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο, έφτασε τους 7 βαθμούς, ενώ η Φλόγα έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με Ναυπακτιακό Αστέρα και Α.Ε. Μεσολογγίου.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, χωρίς κάποια ομάδα να έχει τον έλεγχο και το 0 - 0 παρέμεινε μέχρι τη λήξη. Στο δεύτερο μέρος η Φλόγα προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο και να απειλήσει, όμως δεν έμπαινε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Το γκολ που έψαχνε η ομάδα του Γιώργου Γιάκου ήρθε στο 81΄ με κοντινή προβολή του Σπυριλιώτη μετά από κεφαλιά του Σαλμά σε κόρνερ του Μπρέσιακα. Όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις με το Γουρούνα να εκτελεί το κόρνερ και τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Το φιλμ του αγώνα.

19΄ Σουτ του Ψηφή η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το δοκάρι.
22΄ Σουτ του Ρόκου από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε άουτ.
36΄ Πάσα του Φραγκούλη στο Μπρέσιακα που κάνει το πλασέ και αποκρούει ο Στασινός.
42΄ Διαγώνιο σουτ του Νταλαπέρα η μπάλα έφυγε άουτ.
52΄ Συρτή πάσα του Σπυριλιώτη στο Σπύρο Νούλα που σουτάρει άουτ.
65΄ Ο Σπυριλιώτης από δεξιά πασάρει στον αμαρκάριστο Βασιλόγιαννη που από το ύψος του πέναλτι δε μπορεί να βρει τη μπάλα και να απειλήσει.
81΄ Γκολ. Κόρνερ του Μπρέσιακα ο Σαλμάς κάνει την κεφαλιά και ο Σπυριλιώτης με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
93΄ Γκολ. Ο Γουρούνας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 1.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Δημήτρης Τσιτσομήτσος): Στασινός, Αυγέρης (54΄ λ.τ. Γουρούνας), Ζίγκηρης, Φονιάς, Παπανίκος, Νίκας, Ρόκος (78΄ Καραούλης), Σαπλαούρας Δ., Σπανός, Μπέκος (78΄ Σαπλαούρας Κ.), Υζεράι.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β. (78΄ Κουσκούνης), Παναγιωτόπουλος, Σαλμάς, Νταλαπέρας, Μπρέσιακας, Ψηφής (46΄ Σπυριλιώτης), Φραγκούλης (83΄ Ξευγένης), Νούλας Σ., Βασιλόγιαννης (72΄ Κοτρότσος).
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Αν δεν ειχατε τον Φραγκουλη φετος θα ησασταν η σπιθα Παλαιομανινας .... #Forza_Stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.