Τελευταια Νεα

3 Σεπ 2017

Φιλική ήττα για την Εθνική U19 από τη Λετονία

Στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλικού η Εθνική ομάδα U19 ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Λετονίας με σκορ 1 - 2. Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα είχε αρκετές ευκαιρίες στο παιχνίδι, όμως πλήρωσε το κακό πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου στο οποίο δέχτηκε και τα δύο τέρματα.
Στο ξεκίνημα του αγώνα η Εθνική μας προσπάθησε να απειλήσει, όμως οι Λετονοί έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Κιπστς στο 9΄ όπου η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στη συνέχεια οι διεθνείς μας είχαν ευκαιρίες, με καλύτερη αυτή του 35ου λεπτού όταν η κοντινή κεφαλιά του Τζοβάρα πέρασε ελάχιστα άουτ, όμως ο Μάτρεβιτς δε νικήθηκε και το 0 - 0 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του Βασίλη Παναγιωτόπουλου για το πρώτο ημίχρονο.
Οι Λετονοί μπήκαν καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, έχασαν δύο ευκαιρίες με Σαβελίεφ και Πούρινς και προηγήθηκαν στο 50΄ με κοντινό πλασέ του Ρέγκζα. Η Εθνική μας βρήκε φάσεις, όμως δεν κατάφερα να σκοράρει και στο 64΄ οι Λετονοί κέρδισαν πέναλτι με το Σολοβέικιτς να ευστοχεί στην εκτέλεση κάνοντας το 0 - 2. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα στη συνέχεια ανέβασαν στροφές και μετά την αποβολή του Πέλτσις στο 77΄ πίεσαν για την ανατροπή. Έχασαν ευκαιρίες, μείωσαν με τον Εμμανουηλίδη στο 85΄, όμως στη συνέχεια σε τέσσερις περιπτώσεις δε νίκησαν το Μάτρεβιτς. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ανήκε στους Λετονούς με το σουτ του Ζαλντόφσκις να περνάει άουτ και το 1 - 2 να είναι το τελικό σκορ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος με βοηθούς το Θανάση Κολοσιώνη και τον Κώστα Καλαμπόκη και τέταρτο διαιτητή τον Πάνο Κέκελο.

Το φιλμ του αγώνα.

Φάουλ του Γιούση από δεξιά έδιωξε με τα πόδια ο Μάτρεβιτς.
Ο Νταλακούρας κλέβει τη μπάλα και πασάρει στον Καμπέτση που στρώνει στον Τζοβάρα, αλλά το σουτ που επιχειρεί από καλή θέση κοντράρει.
Ο Σαμοΐλοφ εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Κιπστς που από το ύψος της περιοχής σουτάρει με το Στεργιάκη να βρίσκει τη μπάλα που χτυπάει στο αριστερό δοκάρι και γυρίζει στα χέρια του τερματοφύλακα της Εθνικής μας.
11΄ Ο Γιούσης πασάρει στον Κωστανάσιο που απέναντι από το Μάτρεβιτς πλασάρει με το Λετονό τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ.
18΄ Σουτ του Κωστανάσιου περνάει άουτ.
29΄ Σουτ του Γιούση απέκρουσε ο Μάτρεβιτς.
35΄ Σέντρα του Παπάζογλου από αριστερά κεφαλιά του Τζοβάρα η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.
41΄ Φάουλ του Πούρινς ο Λιτβίνσκις πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
42΄ Σουτ του Τζοβάρα από πλάγια δεξιά η μπάλα πέρασε άουτ.
48΄ Σουτ του Σαβελίεφ έδιωξε σε κόρνερ ο Στεργιάκης.
49΄ Κάθετη πάσα του Ρέγκζα στον Πούρινς που έκανε το σουτ με το Δημητρίου να βάζει την κόντρα παραχωρώντας κόρνερ.
50΄ Γκολ. Ο Σαμοΐλοφ από αριστερά γυρίζει τη μπάλα και ο Ρέγκζα με κοντινό πλασέ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0 - 1.
53΄ Σουτ του Σαβελίεφ απέκρουσε στη δεξιά του γωνία ο Στεργιάκης.
58΄ Σέντρα του Τάμπα από δεξιά ο Κωστανάσιος δεν έπιασε καλά την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφτασε στον Καμπέτση που από αριστερά σούταρε με το Μάτρεβιτς να διώχνει με τα πόδια.
63΄ Σουτ του Παπάζογλου έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι.
64΄ Σουτ του Ζαλντόφσκις κόντραρε στο Μπαξεβάνο με τον Παναγιωτόπουλο να δίνει πέναλτι για χέρι.
65΄ Γκολ. Ο Σολοβέικιτς ευστοχεί στην εκτέλεση του πέναλτι και κάνει το 0 - 2.
70΄ Σουτ του Ξενιτίδη ο Μάτρεβιτς στη δεξιά του γωνία διώχνει σε κόρνερ.
74΄ Σουτ του Εμμανουηλίδη έφυγε άουτ.
77΄ Ο Πέλτσις αποβάλλεται βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα.
81΄ Κόρνερ του Ξενιτίδη κεφαλιά του Τριμμάτη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
85΄ Λάθος γύρισμα των αμυντικών της Λετονίας ο Τριμμάτης σουτάρει με το Μάτρεβιτς να διώχνει και η μπάλα φτάνει στον Καμπέτση που το σουτ που επιχείρησε κόντραρε.
85΄ Γκολ. Ο Εμμανουηλίδης σουτάρει, η μπάλα κοντράρει και ξαναφτάνει στον ίδιο παίκτη που με σουτ στη δεξιά γωνία κάνει το 1 - 2.
89΄ Ο Εμμανουηλίδης από καλή θέση δεν πιάνει καλά το σουτ και η μπάλα φεύγει παράλληλα στην εστία.
90΄ Ξενιτίδης και Τριμμάτης συνδυάζονται με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον πρώτο που επιχειρεί σουτ που φεύγει άουτ.
93΄ Γύρισμα του Καμπέτση ο Τριμμάτης σουτάρει άουτ.
94΄ Σέντρα του Κωστανάσιου από αριστερά κεφαλιά του Εμμανουηλίδη έφυγε λίγο άουτ.
95΄ Ο Ζαλντόφσκις κάνει ατομική ενέργεια, μπαίνει στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιάννης Γκούμας): Στεργιάκης, Τάμπας (69΄ Πετράκης), Νταλακούρας (55΄ Ξενιτίδης), Τζοβάρας (55΄ Εμμανουηλίδης), Χατζηδίμπας (69΄ Πέιος), Καμπέτσης, Γιούσης (55΄ Τριμμάτης), Κωστανάσιος, Δημητρίου (55΄ Μπαξεβάνος), Ζήσης (55΄ Μπούσης), Παπάζογλου (69΄ Γαλούπης).

ΛΕΤΟΝΙΑ (Αλεξάντρ Μπάσοφ): Μάτρεβιτς, Βέιπς (18΄ Πούρινς (81΄ Σπρούκουλις)), Λιτβίνσκις, Κιπστς, Πέλτσις, Σολοβέικιτς, Ρέγκζα, Σαμοΐλοφ (76΄ Τσούνταρς), Σαβελίεφ, Ζαλντόφσκις, Τόμπερς.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.