Τελευταια Νεα

19 Σεπ 2017

Συνάντηση Παπαχρήστου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΕΠΣΝΑ

Την ευκαιρία να συναντηθεί με το πιστοποιημένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ που κάθε σαββατοκύριακο είναι επιφορτισμένο με την ιδιαιτέρως σοβαρή αποστολή της ιατρικής κάλυψης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα είχε το βράδυ της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου και στο περιθώριο του αγιασμού του Συνδέσμου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
Η συνάντηση φιλοξενήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών και ο κ. Παπαχρήστος παρουσία και της υπεύθυνης ορισμών των ιατρών/νοσηλευτών κ. Δήμητρας Ιωάννου, υπενθύμισε σε όλους το ποσό υπεύθυνοι και σχολαστικοί πρέπει να είναι στην αποστολή τους καθώς διακυβεύεται η υγεία των ποδοσφαιριστών.
Δεν παρέλειψε δε, να δώσει γενικές οδηγίες και κατευθύνσεις δηλώνοντας ωστόσο ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλλεται.

πηγή: sdpna.blogspot.gr
« PREV
NEXT »

1 σχόλιο

  1. Kαλο θα ηταν να υπαρχει πληρες σακιδιο με τα σχετικα για την ασφαλεια των αθλητων και να μην μπαινουν στον αγωνιστικο χωρο με ενα poylvo kai ενα μπουκαλι νερο,κανονικα ενα αυχενικο κολαρο ενα αεραγωγο ενα σετ με γαζες betadin οξυζενε και φυσιολογικο ορο ειναι απαραιτητο.παρατηρησα οτι κανεις νοσηλευτης η βοηθος νοσηλευτη οταν μπαινει στο γηπεδο δεν φορα γαντια,δυστυχως ολα γινοντε για το 20 ευρο!
    Καλη χρονια με υγεια πανω απ ολα σε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.