Τελευταια Νεα

30 Σεπ 2017

Μοιράστηκαν βαθμούς Όμηρος και Φλόγα

Πριν τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής Όμηρος Νεοχωρίου και Φλόγα Παλαιομάνινας βρίσκονταν στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς και το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν ντέρμπι. Στο γήπεδο του Νεοχωρίου οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1 - 1 σε ένα παιχνίδι που επιβεβαίωσε το χαρακτηρισμό που του δόθηκε και είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Η Φλόγα προηγήθηκε στο 17ο λεπτό με το Σπύρο Νούλα να κάνει τη διαγώνια πάσα στο Βασιλόγιαννη που με σουτ έστειλε τη μπάλα στο "Γ" του Δουλιώτη. Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε τέσσερα μόλις λεπτά, καθώς στο 21΄ ο Μπουρλάκης έπιασε κεφαλιά με το Μπαλάφα να διώχνει, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και έφτασε στο Μπούνα που από κοντά έκανε το 1 - 1. Στο 26΄ ο Μπουρλάκης είχε την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, όμως στο πλασέ που επιχείρησε η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 28΄ υπήρξε τραυματισμός του Σπύρου Νούλα με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως ο παίκτης χτύπησε από αγκωνιά του Μπουρλάκη. Στη συνέχεια του ημιχρόνου δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1 - 1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Όμηρος πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, ενώ η Φλόγα έψαξε τις ευκαιρίες της με αντεπιθέσεις. Στο 53΄ ο Μπαλάφας έδιωξε τη μπάλα σε σουτ του Σεραφίγγου έξω από την περιοχή, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Φλόγα έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Μπαλάφας έκανε βολέ βρίσκοντας το Βασιλόγιαννη που σούταρε από πλάγια με το Δουλιώτη να αποκρούει. Στη συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, όμως οι παίκτες της Φλόγας έκλεισαν καλά τους χώρους και το 1 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Ματσίγκας, Τσώνης, Ζαχαράκης, Μπούνας, Παπανικολάου (63΄ Κοκώνης), Καλύβας, Σεραφίγγος (63΄ Κορομηλάς), Μπουρλάκης (82΄ Φράγκος Α.), Τζουλιάνο Μούτσα.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Γιώργος Γιάκος): Μπαλάφας, Γκουτσέλης, Νούλας Β., Παναγιωτόπουλος Π., Σαλμάς, Νταλαπέρας (89΄ Αϋφαντής), Μπρέσιακας, Κοτρότσος (73΄ Κουσκούνης), Φραγκούλης, Νούλας Σ. (31΄ λ.τ. Τσοπανάς), Βασιλόγιαννης (86΄ Στριμένος).
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς δε θα δημοσιεύονται.